Bezig met laden
9 recepten gevonden
Aardappelsalade met Vieux Pané
Charlin een hoofdgerecht Ingrediënten- citreonsap 2 eetlepels
- peterselie 1 eetlepel
- aardappelen 900 gr
- peper 1 snufje
- zee zout 1 snufje
- mosterd 1 theelepel
- balsamicoazijn 1 eetlepel
- olijfolie 2 eetlepels
- champignon(s) de Paris 200 gr
- witloven 2
- Vieux pané 200 gr
Aardappelsalade met Vieux Pané
10 minutenBoerenbroodjes met Vieux Pané
Charlin een snack Ingrediënten- citroensap 1 eetlepel
- bieslook 1 eetlepel
- peterselie 1 eetlepel
- rauwe ham 4 sneetjes
- peper 1 snufje
- olijfolie 1 eetlepel
- sjalotten 2
- tomaten 450 gr
- appels 2 stokbroodje
- Vieux Pané 200 g
- Snaar broden 2
Boerenbroodjes met Vieux Pané
10 minutenWijtingfilets en gegratineerde groenten met Vieux Pané
Charlin Ingrediënten- citroensap 4 eetlepel
- aardappelen 600 gr
- peper 1 snufje
- zee zout 1 snufje
- verse room 1 eetlepel
- olijfolie 1 eetlepel
- bloemkool 1
- Vieux Pané 200 gr
- Wijtingfilets 500 gr
Wijtingfilets en gegratineerde groenten met Vieux Pané
10 minutenFilets van hoevekip met Vieux Pané
Charlin Ingrediënten- olijfolie 2 eetleepel
- zonnebloemen olie 1 theelepel
- knoflook 1
- eikenbladsla 1
- zilvervliesrijst 150 gr
- tomaten 2
- Vieux Pané® 200 gr
- kipfilets 4
- zee zout
- peterselie 1 eetlepel
Filets van hoevekip met Vieux Pané
10 minutenFijnproeversbordje met Vieux Pané
Charlin een snack Ingrediënten- pain aux céréales 1
- coriandre 1 cuillère(s) à café
- ciboulette 1 cuillère(s) à café
- jus de citron 1 cuillère(s) à café
- huile de tournesol 1 cuillère(s) à soupe
- vinaigre de vin 1 cuillère(s) à café
- pousses d'épinard 60 gramme(s)
- potiron 80 gramme(s)
- yaourt(s) brassé(s) 1 cuillère(s) à soupe
- champignon(s) de Paris 120 gramme(s)
- châtaignes au naturel 60 gramme(s)
- Vieux pané 45 gramme(s)
- jambon blanc 2 tranche(s)
Fijnproeversbordje met Vieux Pané
10 minutenKrokante blokjes Vieux Pané met kruiden
Charlin een hoofdgerecht Budgetvriendelijk Ingrediënten- Thym 1 theelepel
- Vieux Pané 200 gramme(s)
- farine 2 cuillère(s) à soupe
- oeuf(s) 1 unité(s)
- chapelure 2 cuillère(s) à soupe
- beurre 40 gramme(s)
- huile de tournesol 1 cuillère(s) à soupe
- ciboulette 1 cuillère(s) à café
- persil plat 1 cuillère(s) à café
- sel 1 pincée(s)
- poivre 1 pincée(s)
Krokante blokjes Vieux Pané met kruiden
10 minutenBroccoligratin met Vieux Pané
Charlin Budgetvriendelijk Ingrediënten- kipflets 250 g
- broccoli(s) 3
- Vieux pané 200 gr
- eieren 3
- verse room 10 cl
- magere melk 5 cl
- peper 1 snufje
Broccoligratin met Vieux Pané
10 minutenLinzensalade met Vieux Pané
Charlin Ingrediënten- gekookte groene linzen 400 g
- Vieux pané 200 gram
- gram gekookte/ gerookte ham 80
- tomaten 6
- sjalotten 2
- eetlepel(s) yoghurt 2
- eetlepel(s) olijfolie 1
- eetlepel(s) citroensap 1.5
- yaourt(s) 2 cuillère(s) à soupe
- Peper
Linzensalade met Vieux Pané
10 minutenBouillonsoepje met vermicelli en boterhammen met Vieux Pané
Charlin Ingrediënten- Vieux Pané 250 g
- kip bouillonblokje 2
- vermicelli 150 gr
- wortel 1
- tomaten 3
- boerenbrood 4 sneetjes
- peper