Le Rustique Kaasfondue Savoyarde, een mix van 3 kazen voor winters smulplezier
Kaasfondue Savoyarde, het fonduerecept van Le Rustique, met 3 kazen voor kleine wintergelukjes. Klaar? Smelten maar! Le Rustique Kaasfondue Savoyarde bevat Comté, Emmentaler en Tomme de Bresse, perfect op smaak gebracht met een vleugje kirsch en witte wijn* * Te veel alcohol is schadelijk voor de gezondheid. Drink het met mate. Le Rustique biedt twee
Raclette Le Rustique: voor een gezellige, warme winteravond
Le Rustique: raclettekaas 100% bergmelk Weet jij eigenlijk waar raclette vandaan komt? Raclette spruit voort uit een Zwitserse traditie die meer dan 400 jaar oud is! Voor de herders van de alpenweide naar beneden kwamen, sneden ze een wiel kaas in twee en legden ze de stukken voor het vuur. Zodra de kaas begon te
Postel, een unieke abdijkaas met een rijke geschiedenis
Wist je dat? Tijdens de World Cheese Awards 2022 won de Postel Abdijkaas BELEGEN een “Super Gold” medaille en de Postel Abdijkaas JONG een “silver” medaille. Postel abdijkaas is een unieke kaas Postel abdijkaas is een unieke kaas, die zowel een intense als fruitige smaak heeft, met een stevige maar smeltende textuur en enkele rijpingskristallen. Deze
Kaas van de maand : le Vieux Pané
Le Vieux Pané Als je houdt van zachte kaas met flink wat pit en een verfijnde smaak, dan wordt Le Vieux Pané zonder enige twijfel een heerlijke ontdekking. Traditioneel, authentiek en streekeigen Sinds 1928. De meester-kaasmakers van kaasmakerij Perreault (Mayenne) zetten de aloude tradities voort die Le Vieux Pané zijn authentieke karakter geven: elke kaas