I Love Cheese

Kaasverhalen

Le Rustique Kaasfondue Savoyarde, een mix van 3 kazen voor winters smulplezier

Le Rustique Kaasfondue Savoyarde, een mix van 3 kazen voor winters smulplezier

Kaas van de maand
Le Rustique Kaasfondue Savoyarde, een mix van 3 kazen voor winters smulplezier
Schrijver:
Savencia
Savencia

Kaasfondue Savoyarde, het fonduerecept van Le Rustique, met 3 kazen voor kleine wintergelukjes. Klaar? Smelten maar!

Le Rustique Kaasfondue Savoyarde bevat Comté, Emmentaler en Tomme de Bresse, perfect op smaak gebracht met een vleugje kirsch en witte wijn*

* Te veel alcohol is schadelijk voor de gezondheid. Drink het met mate.

Le Rustique FondueLe Rustique biedt twee verschillende formaten voor meer gemak:

Een gebruiksklaar familieformaat van 450 g om te verwarmen in een pannetje of fonduepan. Om met het hele gezin of vrienden van te genieten!

Ook zonder gezelschap kun je van fondue genieten! Le Rustique biedt ook een individueel formaat dat na 2 minuten in de magnetron al klaar is.

Wat serveer je bij fondue?

  • FondueBrood: fondue wordt meestal gegeten met brood, zoals schijfjes stokbrood of broodvingers. Doop het brood in de kaas en geniet!
    Maar opgelet: laat je brood niet in de kaas vallen. Volgens de traditie staat daar een straf op!
  • een groene salade van spinaziebladeren, krulandijvie, mesclun, rucola of veldsla, opgeleukt met walnoten of hazelnoten, of knapperige witloofbladeren met een vinaigrette.
  • groenten: dip eens knapperige groenten zoals knolselderij, zoete aardappel of voorgekookte pastinaak in de gesmolten kaas. Of wat dacht je van wortelstaafjes, bloemkool- of broccoliroosjes, rauwe selderij of venkel? Of serveer gegrilde plakjes aubergine, courgette of ui bij je fondue.

Wil je eens op een heel andere manier genieten van Le Rustique Kaasfondue Savoyarde? Duik dan eens in de recepten die wij voor jou bedachten! Ze zijn origineel, eenvoudig en overheerlijk. Wedden dat je snel iets vindt?