I Love Cheese

Open-faced sandwich met Chavroux Bûche en parmaham door @kokerellen

Open-faced sandwich met Chavroux Bûche en parmaham door @kokerellen

Open-faced sandwich met Chavroux Bûche en parmaham door @kokerellen een voorgerecht Budgetvriendelijk Ingrediënten
  • Chavroux Bûche 1
  • rustiek brood (bijv. zuurdesem of volkoren) 2 sneetjes
  • Parmaham 60 g
  • courgette, in dunne plakjes ½
  • rode paprika, in reepjes ½
  • olijfolie 1 el
  • Peper & zout naar smaak
  • Honing (optioneel, voor een zoete touch)
1. Verwarm de oven op 200°C.
2. Leg de courgette en paprika op een bakplaat, besprenkel met olijfolie, peper en zout en rooster 10 minuten.
3. Beleg de sneetjes brood met Chavroux Bûche.
4. Haal de groenten uit de oven, maak plaats op de bakplaat door ze naar een zijde te schuiven en maak krullen van de parmaham en leg daarnaast de boterhammen met de Chavroux Fondant. Zet nog 10 minuten in de oven tot de geitenkaas zacht is, de groenten goudbruin en de parmaham knapperig.
5. Verdeel de groenten en parmaham over de boterhammen.
6. Druppel er eventueel een beetje honing over.
Voorbereidingstijd : Kooktijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Open-faced sandwich met Chavroux Bûche en parmaham door @kokerellen


Recept door @kokerellen

Voorbereiding

  1. Verwarm de oven op 200°C.
  2. Leg de courgette en paprika op een bakplaat, besprenkel met olijfolie, peper en zout en rooster 10 minuten.
  3. Beleg de sneetjes brood met Chavroux Bûche.
  4. Haal de groenten uit de oven, maak plaats op de bakplaat door ze naar een zijde te schuiven en maak krullen van de parmaham en leg daarnaast de boterhammen met de Chavroux Fondant. Zet nog 10 minuten in de oven tot de geitenkaas zacht is, de groenten goudbruin en de parmaham knapperig.
  5. Verdeel de groenten en parmaham over de boterhammen.
  6. Druppel er eventueel een beetje honing over.

Toast met geitenkaas en parmaham