I Love Cheese

Chavroux Le Fondant borrelplankje

Chavroux Le Fondant borrelplankje

Chavroux Le Fondant borrelplankje een aperitief Budgetvriendelijk Ingrediënten
  • Chavroux Le Fondant (zachte geitenkaas met een smeuïge korst) 1
  • Luikse siroop of rode confituur (aalbes, framboos, vijg…) 1 eetlepel
  • Een handvol witte druiven
  • Enkele trosjes rode aalbessen
  • Enkele walnoten, amandelen en hazelnoten
  • Enkele takjes verse tijm of rozemarijn
  • Eetbare bloemen (optioneel, voor de afwerking)
1. Plaats de Chavroux Le Fondant in het midden van een kleine houten plank. Snijd enkele stukjes voor een vlotte presentatie.
2. Schik de druiven, bessen, noten en kruiden speels rond de kaas.
3. Serveer met een potje Luikse siroop of confituur om rechtstreeks op de kaas te smeren.
4. Werk eventueel af met enkele eetbare bloemetjes voor een natuurlijke, feestelijke toets.
Voorbereidingstijd : Kooktijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Chavroux Le Fondant borrelplankje

Voorbereiding

  1. Plaats de Chavroux Le Fondant in het midden van een kleine houten plank. Snijd enkele stukjes voor een vlotte presentatie.
  2. Schik de druiven, bessen, noten en kruiden speels rond de kaas.
  3. Serveer met een potje Luikse siroop of confituur om rechtstreeks op de kaas te smeren.
  4. Werk eventueel af met enkele eetbare bloemetjes voor een natuurlijke, feestelijke toets.

Ideaal om te delen met twee of drie personen, samen met een glaasje witte wijn of lichte thee.

Planche apéritive au Chavroux Le Fondant | I Love Cheese