Quiche niçoise met Chavroux Bieslook
Voorbereiding
- Ontpit de tomaten, snij ze in stukjes, bestrooi met zout en laat 30 minuten uitzweten in een vergiet.
- Verwarm de oven voor op gasstand 6 of -180 °C.
- Bekleed een grote taartvorm met het kruimeldeeg.
- Dep de tomaten voorzichtig af met keukenpapier. Doe er de licht verkruimelde tonijn, de fijngehakte lente-uitjes (wit + 2/3 van het groen) en de olijvenringetjes bij. Vermeng en schep op de taartbodem.
- Roer de Chavroux onder de eieren en de melk. Giet over de vorige mix en schuif in de oven. Laat 30 min bakken.
- Dien warm op, met een slaatje, als voor- of hoofdgerecht.
- Ontpit de tomaten, snij ze in stukjes, bestrooi met zout en laat 30 minuten uitzweten in een vergiet.
- Verwarm de oven voor op gasstand 6 of -180 °C.
- Bekleed een grote taartvorm met het kruimeldeeg.
- Dep de tomaten voorzichtig af met keukenpapier. Doe er de licht verkruimelde tonijn, de fijngehakte lente-uitjes (wit + 2/3 van het groen) en de olijvenringetjes bij. Vermeng en schep op de taartbodem.
- Roer de Chavroux onder de eieren en de melk. Giet over de vorige mix en schuif in de oven. Laat 30 min bakken.
- Dien warm op, met een slaatje, als voor- of hoofdgerecht.