I Love Cheese

Quiche niçoise met Chavroux Bieslook

Quiche niçoise met Chavroux Bieslook

Quiche niçoise met Chavroux Bieslook een hoofdgerecht Gemiddeld budget Ingrediënten
  • Een piramide Chavroux Bieslook 1
  • Kruimeldeeg 1 rol
  • Tonijn in olijfolie (nettogewicht, uitgelekt): 150 g
  • Tomaten 3
  • Ontpitte groene en zwarte olijven in ringetjes 60 g
  • Lente-uitjes 3
  • Eiren 3
  • Melk 10 centiliter
  • Zout
1. Ontpit de tomaten, snij ze in stukjes, bestrooi met zout en laat 30 minuten uitzweten in een vergiet.
2. Verwarm de oven voor op gasstand 6 of -180 °C.
3. Bekleed een grote taartvorm met het kruimeldeeg.
4. Dep de tomaten voorzichtig af met keukenpapier. Doe er de licht verkruimelde tonijn, de fijngehakte lente-uitjes (wit + 2/3 van het groen) en de olijvenringetjes bij. Vermeng en schep op de taartbodem.
5. Roer de Chavroux onder de eieren en de melk. Giet over de vorige mix en schuif in de oven. Laat 30 min bakken.
6. Dien warm op, met een slaatje, als voor- of hoofdgerecht.
Voorbereidingstijd : Kooktijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Quiche niçoise met Chavroux Bieslook

Voorbereiding

  1. Ontpit de tomaten, snij ze in stukjes, bestrooi met zout en laat 30 minuten uitzweten in een vergiet.
  2. Verwarm de oven voor op gasstand 6 of -180 °C.
  3. Bekleed een grote taartvorm met het kruimeldeeg.
  4. Dep de tomaten voorzichtig af met keukenpapier. Doe er de licht verkruimelde tonijn, de fijngehakte lente-uitjes (wit + 2/3 van het groen) en de olijvenringetjes bij. Vermeng en schep op de taartbodem.
  5. Roer de Chavroux onder de eieren en de melk. Giet over de vorige mix en schuif in de oven. Laat 30 min bakken.
  6. Dien warm op, met een slaatje, als voor- of hoofdgerecht.
  • Ontpit de tomaten, snij ze in stukjes, bestrooi met zout en laat 30 minuten uitzweten in een vergiet.
  • Verwarm de oven voor op gasstand 6 of -180 °C.
  • Bekleed een grote taartvorm met het kruimeldeeg.
  • Dep de tomaten voorzichtig af met keukenpapier. Doe er de licht verkruimelde tonijn, de fijngehakte lente-uitjes (wit + 2/3 van het groen) en de olijvenringetjes bij. Vermeng en schep op de taartbodem.
  • Roer de Chavroux onder de eieren en de melk. Giet over de vorige mix en schuif in de oven. Laat 30 min bakken.
  • Dien warm op, met een slaatje, als voor- of hoofdgerecht.