I Love Cheese

Stokbrood, 3 paprika’s en En Cas de Caprice

Stokbrood, 3 paprika’s en En Cas de Caprice

Stokbrood, 3 paprika’s en En Cas de Caprice een hoofdgerecht Budgetvriendelijk Ingrediënten
  • Meergranenstokbrood 0.5
  • En Cas de Caprice 4 plakjes
  • Rode paprika 1
  • Gele paprika 1
  • Groene paprika 1
  • Olijfolie 1 eetlepel
  • Fijngehakte basilicum 1 snuifje
  • Ontpitte zwarte olijven 4
  • Knoflookteentje 1
  • Zout, versgemalen peper naar smaak
1. Was de paprika's en droog ze af.
2. Verwarm de oven voor op 250 ℃.
3. Leg de paprika's op een bakplaat en bak ze gedurende 15 à 20 min. tot ze goed bruin worden.
4. Haal ze uit de oven en doe ze in een hermetisch afgesloten diepvrieszakje.
5. Laat 10 min. afkoelen vooraleer je het vel verwijdert. Snijd de paprika's in dunne reepjes en verwijder de zaadlijsten.
6. Doe de paprikareepjes in een kom. Doe er 1 eetlepel olijfolie bij en de fijngehakte look. Kruid met peper en zout. Zet opzij.
7. Snijd het halve stokbrood door in de lengte. Rooster beide helften goudbruin in de oven.
8. Leg er de paprikareepjes op en wissel de kleuren af. Bestrooi met stukjes zwarte olijven en basilicum.
9. Schik de plakjes En Cas de Caprice des Dieux op de paprika's. Smakelijk!
Voorbereidingstijd : Kooktijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Stokbrood, 3 paprika’s en En Cas de Caprice


Zin in een lekker en makkelijk hapje? Probeer dan zeker eens geroosterd stokbrood met paprika, basilicum en En Cas de Caprice!

Voorbereiding

  1. Was de paprika's en droog ze af.
  2. Verwarm de oven voor op 250 ℃.
  3. Leg de paprika's op een bakplaat en bak ze gedurende 15 à 20 min. tot ze goed bruin worden.
  4. Haal ze uit de oven en doe ze in een hermetisch afgesloten diepvrieszakje.
  5. Laat 10 min. afkoelen vooraleer je het vel verwijdert. Snijd de paprika's in dunne reepjes en verwijder de zaadlijsten.
  6. Doe de paprikareepjes in een kom. Doe er 1 eetlepel olijfolie bij en de fijngehakte look. Kruid met peper en zout. Zet opzij.
  7. Snijd het halve stokbrood door in de lengte. Rooster beide helften goudbruin in de oven.
  8. Leg er de paprikareepjes op en wissel de kleuren af. Bestrooi met stukjes zwarte olijven en basilicum.
  9. Schik de plakjes En Cas de Caprice des Dieux op de paprika's. Smakelijk!