Stokbrood, 3 paprika’s en En Cas de Caprice
Zin in een lekker en makkelijk hapje? Probeer dan zeker eens geroosterd stokbrood met paprika, basilicum en En Cas de Caprice!
Voorbereiding
- Was de paprika's en droog ze af.
- Verwarm de oven voor op 250 ℃.
- Leg de paprika's op een bakplaat en bak ze gedurende 15 à 20 min. tot ze goed bruin worden.
- Haal ze uit de oven en doe ze in een hermetisch afgesloten diepvrieszakje.
- Laat 10 min. afkoelen vooraleer je het vel verwijdert. Snijd de paprika's in dunne reepjes en verwijder de zaadlijsten.
- Doe de paprikareepjes in een kom. Doe er 1 eetlepel olijfolie bij en de fijngehakte look. Kruid met peper en zout. Zet opzij.
- Snijd het halve stokbrood door in de lengte. Rooster beide helften goudbruin in de oven.
- Leg er de paprikareepjes op en wissel de kleuren af. Bestrooi met stukjes zwarte olijven en basilicum.
- Schik de plakjes En Cas de Caprice des Dieux op de paprika's. Smakelijk!