Bezig met laden
15 recepten gevonden
Flan van courgette met camembert Le Rustique
Charlin Ingrediënten- courgette(s) 3
- camembert Le Rustique® 150 gr
- ui 1
- teentje knoflook 2
- eieren 4
- verse room 20 gr
- zout
- peper
2. Bak dit aan in een pan. Doe dit mengsel in een ovenschaal.
3. Meng de room, de eieren en de in stukjes gesneden Camembert in een kom. Kruid met peper en zout. Overgiet de courgettes met deze bereiding. Leg tot slot de sneetjes of blokjes Camembert op de flan.
4. Zet 15 tot 20 minuten in een op 180°C voorverwarmde oven en controleer de flan regelmatig.
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)
Flan van courgette met camembert Le Rustique
30 minutenSaus van Camembert Le Rustique
Charlin een hoofdgerecht Ingrediënten- camembert Le Rustique 100 g
- verse room 10 cl
- sel 1 snufje
- peper 1 snufje
- ui
- boter 15 gr
- salie 1 snufje
2. Voeg de room en de in blokjes gesneden Camembert Le Rustique toe, met korst, en laat dit smelten op een zacht vuur.
3. Kruid met peper en zout en voeg de salie toe.
4. Mix, laat nog enkele seconden doorwarmen en dien onmiddellijk op.
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)
Saus van Camembert Le Rustique
10 minutenCake met ham, olijven en Camembert le Rustique
Charlin een aperitief Ingrediënten- peterselie 1 bussel(s)
- peper 1 snufje
- mosterd 2 eetlepels
- zout 1 theelepel
- melk 15 cl
- arachideolie 5 cl
- bakpoeder 8 gr
- eieren 5
- bloem 200 gr
- zwarte olijven zonder pit 75 gr
- peper 160 gr
- camembert Le Rustique® 100 gr
2. Meng de bloem en het bakpoeder eronder. Meng tot een glad deeg en voeg dan de ham, de Camembert Le Rustique, de olijven, de peterselie en de gehakte kruiden toe.
3. Giet alles in een cakevorm en bak 30 minuten op 180°C.
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)
Cake met ham, olijven en Camembert le Rustique
30 minutenGekarameliseerde hapjes met Le Rustique
Charlin een aperitief Ingrediënten- camembert Le Rustique 1
- poedersuiker 180 gr
- citroensap
- sesamzaadjes 60 gr
Gekarameliseerde hapjes met Le Rustique
10 minutenCamembert Le Rustique met basilicum, knoflook en tomaat
Charlin Einde van de maaltijd Ingrediënten- camembert Le Rustique 1
- tomaat 1
- knoflook 2
- gehakte basilicum 2 eetlepels
2. Neem de camembert uit het papier en leg ‘m in het houten deksel van de verpakking. Snij een hoedje uit de bovenkant van de kaas, maar laat een rand van 1 cm zitten. Vul het kuiltje op met de bereiding en leg er de korst terug op. Bedek met een vierkant stuk bakpapier en wikkel alles in dik aluminiumfolie.
3. Leg de papillot in de nog warme houtskool aan het einde van de barbecuemaaltijd. Reken 15 à 20 min baktijd tot de camembert lopend is.
4. Serveer met stukjes brood om in de warme kaas te dippen.
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)
Camembert Le Rustique met basilicum, knoflook en tomaat
10 minutenCamembert Le Rustique met komijn, peterselie en piment d’Espelette
Charlin Ingrediënten- Camembert Le Rustique 1
- gehakte bladpeterselie 2 eetlepels
- gemalen komijn 0 koffielepel
- piment d'Espelette, naar eigen smaak
Camembert Le Rustique met komijn, peterselie en piment d’Espelette
10 minutenCamembert Le Rustique met honing en walnoten
Charlin Budgetvriendelijk Ingrediënten- Camembert Le Rustique 1
- Broodjes naar keuze
- Honing 1 koffielepel
- Stukjes walnoot 3
Camembert Le Rustique met honing en walnoten
10 minutenCroque Monsieur met Camembert le Rustique
Charlin een picknick Ingrediënten- Camembert Le Rustique 1
- Sneetjes brood 8
- Sneetjes brood 1
- Oogde tomaten 16
- Plakjes bacon 8
- Mosterd op grootmoeders wijze
Croque Monsieur met Camembert le Rustique
10 minutenPull apart bread met verse kruidenboter en Camembert Le Rustique
Charlin Ingrediënten- Camembert Le Rustique met korst, grof gehakt 1
- Groot brood met krokante korst 1
- Ongezouten boter, op kamertemperatuur 125 g
- Teentjes look, geperst 2
- Zout 0.5 koffielepel
- Peterselie, fijngehakt 1 koffielepel
- Verse rozemarijn, fijngehakt 2 koffielepels
- Verse tijm, afgeritst 2 koffielepels
Pull apart bread met verse kruidenboter en Camembert Le Rustique
10 minutenTartiflette met camembert Le Rustique
Charlin Ingrediënten- Camembert Le Rustique 1
- aardappelen 1 kg
- uien 2
- boter 40 g
- gerookte spekjes 200 g
- vloeibare room 10 cl
- zout 1 snuifje
- peper 1 snuifje
Tartiflette met camembert Le Rustique
30 minutenToasten van notenbrood met peren, camembert Le Rustique en rozemarijn
Charlin een picknick Ingrediënten- camembert Le Rustique 0,5
- Kleine sneden notenbrood 6
- Kleine peren 2
- klontje boter
- Takje rozemarijn 1
2. Schil en snij de peren in dikke plakken. Laat de boter smelten in een grote pan en bak de peren goudbruin op middelhoog vuur.
3. Snij intussen de halve camembert in 6. Rooster de sneden notenbrood in de broodrooster en leg ze dan op het met bakpapier beklede ovenrooster.
4. Verdeel de peren over de toasten en leg er een stukje camembert bovenop. Bestrooi met gehakte rozemarijn en laat 5 min in de oven smelten.
5. Serveer warm bij het aperitief of als voorgerecht of tussendoortje met een slaatje.
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)
Toasten van notenbrood met peren, camembert Le Rustique en rozemarijn
30 minutenSalade met camembert Le Rustique, rode bieten, dadels en noten
Charlin een hoofdgerecht Budgetvriendelijk Ingrediënten- Camembert Le Rustique 1
- gekookte rode bieten (vacuüm verpakt) 2
- dikke Medjool dadels
- walnoten 50 g
- een goed handvol mesclun
- olijfolie 5 eetlepels
- ciderazijn eetlepels
- vloeibare honing 2 eetlepels
- graanmosterd 1 koffielepel
- peper en zout
Salade met camembert Le Rustique, rode bieten, dadels en noten
10 minutenCamembert Le Rustique met roze peper en bieslook
Charlin Einde van de maaltijd Gemiddeld budget Ingrediënten- Camembert Le Rustique 1
- roze peper 1 afgestreken eetlepel
- fijngehakte bieslook 2 eetlepels
Camembert Le Rustique met roze peper en bieslook
10 minutenCamembert Le Rustique met pastis en zwarte olijven
Charlin Gemiddeld budget Ingrediënten- Camembert Le Rustique 1
- pastis 3 eetlepels
- zwarte olijven 5 ontpitte
Camembert Le Rustique met pastis en zwarte olijven
10 minutenCamembert Le Rustique uit de oven met geroosterde paprika, rode ui en rozemarijn
Charlin Ingrediënten- Camembert Le Rustique 1
- Stukken geroosterde paprika in olie 30 g
- Rode ui 0.5
- Takje rozemarijn 1
- Peper of Espelettepeper
2. Verwijder alle papieren verpakkingen en leg de camembert in zijn houten doosje. Snij op 1 cm van de rand een ietwat puntig hoedje af. Schep de uien en paprika in het zo gevormde kuiltje en kruid met peper (of Espelettepeper) en rozemarijn. Zet het hoedje er weer op en sluit het doosje. Verpak het in een dubbele laag aluminiumfolie of bakpapier.
3. Schuif voor 15 tot 20 min in de oven, tot de camembert loperig is.
4. Dien meteen op en doop er stukjes brood in.
5. Dien op als voorgerecht, met een beetje sla (4 pers.), of als hoofdgerecht (voor 2 pers.), met een slaatje, charcuterie, augurkjes, uitjes enz.
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)
Energie (kJ) 859
Energie (kcal) 205
Vetten (g) 15.3
Verzadigde vetzuren (g) 10.1
Koolhydraten (g) 1.4
Suikers (g) 0.6
Voedingsvezels (g) 0.6
Eiwitten (g) 15.4
Zout (g) 1.32