Bezig met laden
2 recepten gevonden
Penne met kerstomaten, courgettes en Chavroux Nature
David Calvete een hoofdgerecht Budgetvriendelijk Ingrediënten- Chavroux Nature 4 eetlepels
- Kerstomaten 800 4
- Kleine courgettes 2
- Penne 400 g
- Basilicum 1 bosje
- Knoflook 3 teentjes
- Olijfolie 8 eetlepels
- Zout en peper
2. Giet de resterende olijfolie in de pan en voeg de geperste knoflookteentjes toe. Sauteer gedurende 2 minuten op een zeer laag vuur. Voeg de gehalveerde kerstomaatjes toe en bak ze 10 minuten op matig vuur tot een saus.
3. Kook ondertussen de pasta “al dente” en hak de basilicum fijn.
4. Voeg de courgette en de basilicum toe aan de saus, breng op smaak en laat nog 30 sec. sudderen. Meng met de uitgelekte pasta en serveer een grote eetlepel Chavroux Nature op elk bord.
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)
Penne met kerstomaten, courgettes en Chavroux Nature
25 minutenGeroosterde boterhammen met pesto en Chavroux
David Calvete een hoofdgerecht Budgetvriendelijk Ingrediënten- Chavroux Nature
- Brood Enkele dikke sneden
- 2 grote handenvol verse kruiden naar keuze: basilicum, rucola, waterkers, spinaziescheuten, platte peterselie, radijsscheuten, enz. 50 g
- Geroosterde pijnboompitten 50 g
- Geraspte parmezaanse kaas 50 g
- Olijfolie 1 dl
- Knoflook (facultatief) 1 teentje
- Roze peper of chilivlokken
- Zout
2. Rooster de sneetjes brood in een broodrooster (of in een koekenpan, bestrijk ze licht met olijfolie).
3. Bestrijk de sneetjes met pesto en Chavroux Nature en bestrooi ze vervolgens met een beetje roze peper of chilivlokken. Voeg nog wat geroosterde pijnboompitten toe als je die over hebt en geniet.
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)