I Love Cheese

Laatste recept

Passadillas

  • 25min
  • Gemiddeld budget
Ontdek
Bezig met laden
16 recepten gevonden

Zalm Blinis en En Cas de Caprice

Zalm Blinis en En Cas de Caprice Gemiddeld budget Ingrediënten
  • En Cas de Caprice 4 sneetjes (60 g) van 1 En Cas de Caprice
  • Blinis 4 (200 g)
  • Zalmfilet 1 (250 g)
  • Zoete maïs 160 g
  • Komkommer 1 (150g)
  • Granaatappel 1 (155g)
  • Jonge sla 125 g
  • Jeneverbessen 8 (3g)
  • Koriander 1 klein bosje (30 g)
  • Zeste van 1 onbehandelde citroen 1 (5g)
  • Gemalen peper 1 snuifje (3 g)
1. Verwarm het equivalent van een glas water en laat de jeneverbessen weken om ze zacht te maken.
2. Meng de peper en de zeste van de citroen en bestrijk de zalmfilet met het mengsel.
3. Laat 2 uur rusten in de koelkast.
4. Was de komkommer en snijd hem in dunne sneetjes.
5. Schik deze komkommerreepjes mooi op de blinis.
6. Haal de peper uit de zalm, snijd in blokjes en schik op de komkommersneetjes
7. Hak de koriander fijn en schik de slablaadjes en de jeneverbessen.
8. Ontpit de granaatappel en schik de pitjes op de zalmblokjes.
9. Snijd 4 sneetjes van En Cas de Caprice en leg een sneetje op elke bereiding.
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)
Energie (kcal) 179,4 Energie (kJ) 750 Vetten (g) 7,1 Verzadigde vetzuren (g) 2,7 Koolhydraten (g) 19,4 Suikers (g) 5 Eiwitten (g) 8,4 Voedingsvezels (g) 8,4 Zout (g) 0,1

Zalm Blinis en En Cas de Caprice

150 minuten

Brochette met peer, chorizo en En Cas de Caprice

Brochette met peer, chorizo en En Cas de Caprice Budgetvriendelijk Ingrediënten
  • En Cas de Caprice 1 (150g)
  • Williams peren 4 (400g)
  • Citroensap 1 (5g)
  • Chorizo 10 sneetjes
  • Rozemarijn 1 takje (20g)
  • Houten spiesjes 10
1. Snijd de peren doormidden, verwijder de pitten en snijd ze in dunne reepjes. Besprenkel met citroensap en zet apart.
2. Snijd de En Cas de Caprice in sneetjes.
3. Steek op elk houten spiesje een sneetje En Cas de Caprice met 2 tot 4 reepjes peer en een sneetje chorizo.
4. Versier met een paar takjes rozemarijn en serveer.
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)
Energie (kcal) 153,5 Energie (kJ) 641,6 Vetten (g) 10,3 Verzadigde vetzuren (g) 6,4 Koolhydraten (g) 8,8 Suikers (g) 6,4 Eiwitten (g) 5,7 Voedingsvezels (g) 3,5 Zout (g) 0,6

Brochette met peer, chorizo en En Cas de Caprice

20 minuten

Toast met pruimen, gedroogde eendenborst en En Cas de Caprice

Toast met pruimen, gedroogde eendenborst en En Cas de Caprice een aperitief Ingrediënten
  • En Cas de Caprice 4 sneetjes (60 g) van 1 En Cas de Caprice
  • Notenbrood 2 sneetjes (50 g)
  • Gedroogde eendenborst 6 sneetjes (80 g)
  • Pruimen 6 (80 g)
  • Peterselie enkele blaadjes (10g)
  • Houten spiesjes 10
1. Snijd de sneetjes notenbrood in vierkantjes van 4 cm.
2. Leg op elk toastje een sneetje En Cas de Caprice, een pruim en de gedroogde eendenborst.
3. Voeg een blad peterselie toe op de eendenborst.
4. Hou alles bij elkaar met een houten spiesjes.
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)
Energie (kcal) 293,4 Energie (kJ) 1226,4 Vetten (g) 16,1 Verzadigde vetzuren (g) 8,1 Koolhydraten (g) 24,7 Suikers (g) 11,5 Voedingsvezels (g) 2,5 Eiwitten (g) 12,2 Zout (g) 1,5

Toast met pruimen, gedroogde eendenborst en En Cas de Caprice

20 minuten

Hapjes van Lompviseieren, knapperige groenten en En Cas de Caprice

Hapjes van Lompviseieren, knapperige groenten en En Cas de Caprice Ingrediënten
  • En Cas de Caprice 4 sneetjes (60g) van 1 En Cas de Caprice
  • Chioggiabiet 1 (300g)
  • Wortel 1 (125g)
  • Lompviseieren 80 g
  • Basilicum 4 blaadjes (4g)
  • Citroensap 1/2 (20g)
  • Peper 1 snuifje (3g)
1. Snijd 4 sneetjes van de En Cas de Caprice volgens de aangegeven breedte op de verpakking van de kaas.
2. Meng voorzichtig 2 eetlepels lompviseieren met het sap van een halve citroen. Breng op smaak met peper en zet apart.
3. Schil de rauwe bieten en de wortel en snijd ze in dunne reepjes.
4. Schik 3 sneetjes chioggiabiet en 3 sneetjes wortel op elk sneetje En Cas de Caprice.
5. Leg een basilicumblaadje op de reepjes en vervolgens het equivalent van ½ theelepel van het mensel van de lompviseieren en het citroensap in het basilicumblaadje. Serveer.
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)
Energie (kcal) 81,4 Energie (kJ) 340,4 Vetten (g) 4,2 Verzadigde vetzuren (g) 2,4 Koolhydraten (g) 6,5 Suikers (g) 4,5 Eiwitten (g) 4,1 Voedingsvezels (g) 2,1 Zout (g) 0,9

Hapjes van Lompviseieren, knapperige groenten en En Cas de Caprice

15 minuten

Boterham met aardbeien frambozen en En Cas de Caprice

Boterham met aardbeien frambozen en En Cas de Caprice een snack Ingrediënten
  • En Cas de Caprice 2 plakjes
  • Boterhammen 4
  • Frambozen 5
  • Aardbeien 5
  • Basilicumblaadjes 1 koffielepel
  • Olijfolie 0.5 eetlepels
  • Balsamicocrème 1 koffielepel
  • Zout 1 snuifje
  • Peper 1 snuifje
1. Verwarm in een pan 1 eetlepel zonnebloemolie en bak het brood aan beide kanten goudbruin. Kruid met peper en zout.
2. Zet opzij.
3. Snijd het fruit voorzichtig in stukjes en doe het in een kom. Voeg de olijfolie en de balsamicocrème toe. Kruid met peper en zout en meng voorzichtig.
4. Snijd de plakjes En Cas de Caprice des Dieux in twee.
5. Schik het fruit op de boterhammen, verdeel er enkele blaadjes basilicum over en leg op elke boterham een half plakje En Cas de Caprice.
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Boterham met aardbeien frambozen en En Cas de Caprice

20 minuten

Stokbrood, 3 paprika’s en En Cas de Caprice

Stokbrood, 3 paprika’s en En Cas de Caprice een hoofdgerecht Ingrediënten
  • Meergranenstokbrood 0.5
  • En Cas de Caprice 4 plakjes
  • Rode paprika 1
  • Gele paprika 1
  • Groene paprika 1
  • Olijfolie 1 eetlepel
  • Fijngehakte basilicum 1 snuifje
  • Ontpitte zwarte olijven 4
  • Knoflookteentje 1
  • Zout, versgemalen peper naar smaak
1. Was de paprika's en droog ze af.
2. Verwarm de oven voor op 250 ℃.
3. Leg de paprika's op een bakplaat en bak ze gedurende 15 à 20 min. tot ze goed bruin worden.
4. Haal ze uit de oven en doe ze in een hermetisch afgesloten diepvrieszakje.
5. Laat 10 min. afkoelen vooraleer je het vel verwijdert. Snijd de paprika's in dunne reepjes en verwijder de zaadlijsten.
6. Doe de paprikareepjes in een kom. Doe er 1 eetlepel olijfolie bij en de fijngehakte look. Kruid met peper en zout. Zet opzij.
7. Snijd het halve stokbrood door in de lengte. Rooster beide helften goudbruin in de oven.
8. Leg er de paprikareepjes op en wissel de kleuren af. Bestrooi met stukjes zwarte olijven en basilicum.
9. Schik de plakjes En Cas de Caprice des Dieux op de paprika's. Smakelijk!
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Stokbrood, 3 paprika’s en En Cas de Caprice

30 minuten

Mini focaccia, olijf, basilicum, tomaat en En Cas de Caprice

Mini focaccia, olijf, basilicum, tomaat en En Cas de Caprice Ingrediënten
  • En Cas de Caprice 6 plakjes
  • Pizzadeeg 1
  • Olijfolie 5 centiliter
  • Tomaten 1
  • Basilicumblaadjes 10
  • Gehakte groene en zwarte olijven 2 eetlepels
  • Zout 1 snuifje
  • Peper 1 snuifje
1. Halveer de tomaat, verwijder de zaadjes en snijd in kleine stukjes.
2. Rol het pizzadeeg open.
3. Maak rondjes in het deeg met behulp van een uitsteekvorm of een glas.
4. Leg de deegrondjes op een ovenplaat.
5. Prik in het deeg met een vork, bestrijk de rondjes met olijfolie, kruid met peper en zout en verdeel er de stukjes tomaat over.
6. Bak in de oven tot de deegrondjes een mooie gouden kleur krijgen (max. 10 minuten).
7. Bestrooi met de gehakte zwarte en groene olijven en leg een schijfje En Cas de Caprice op elke minifocaccia.
8. Bestrooi met basilicumblaadjes.
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Mini focaccia, olijf, basilicum, tomaat en En Cas de Caprice

30 minuten

Mangochutney, rode vruchten en En Cas de Caprice

Mangochutney, rode vruchten en En Cas de Caprice een dessert Gemiddeld budget Ingrediënten
  • En Cas de Caprice 4 plakjes (60 g)
  • Zachte tarwetortilla 1
  • Citroensap 1 eetlepel
  • Korianderkorrels 10 g
  • Versgeraspte gember 0.5 koffielepel
  • Fijngehakte ui 1
  • Geperst knoflookteentje 1
  • Olijfolie 1 eetlepel
  • Aalbessen 2 eetlepels
  • Frambozen 20
  • Mango 1 klein
  • Honing 2 koffielepels
  • Peper 1 snuifje
1. Snijd met behulp van een uitsteekvorm sterretjes uit de tortilla en bak ze goudbruin in de pan. Zet opzij.
2. Schil de mango en snijd hem in fijne stukjes.
3. Verwijder de kiem en pers het knoflookteentje. Fruit samen met de fijngehakte ui in een lepeltje olijfolie en blus met citroensap.
4. Voeg de mango, de koriander, de gember en twee lepels honing toe. Kruid met peper en meng. Laat 15-20 minuten zacht worden op een zacht vuurtje en roer af en toe.
5. Haal van het vuur en laat afkoelen. Plet de frambozen met een vork in een pan. Kruid met peper. Bak 5 min. op een zacht vuurtje.
6. Haal van het vuur en voeg de aalbessen toe. Meng en laat afkoelen.
7. Vul de glaasjes:
8. Verdeel de rode vruchten over de bodem van de glaasjes en voeg daarna een laag mangochutney toe.
9. Leg er een plakje En Cas de Caprice des Dieux op en versier met de gebakken sterretjes.
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Mangochutney, rode vruchten en En Cas de Caprice

40 minuten

Carpaccio van courgette, koriander en En Cas de Caprice

Carpaccio van courgette, koriander en En Cas de Caprice Ingrediënten
  • En Cas de Caprice 8 plakjes
  • Courgettes 2 kleine
  • Kerstomaatjes 12
  • Olijfolie 4 eetlepels
  • Geraspte schil van biocitroen 1 koffielepel
  • Fijngehakte koriander 2 koffielepels
  • Korianderkorrels 12
  • Citroensap 2 koffielepels
  • Peper en zout naar smaak
1. Bereid in een kom de marinade door de olijfolie te mengen met het sap en de schil van de citroen, de korianderkorrels, de fijngehakte koriander en wat peper van de molen.
2. Snijd de courgettes in fijne reepjes. Leg ze in een diep bord. Giet er de marinade over en meng. Dek af met keukenfolie en zet 20 min. in de koelkast.
3. Dompel de kerstomaten enkele seconden onder in kokend water. Doe ze vervolgens in een kom met koud water en verwijder het vel. Halveer ze en verwijder de zaden. Snijd elke halve tomaat nogmaals in twee. Kruid met zout en meng.
4. Verdeel de tomaten over vier glaasjes. Leg er enkele courgetteschijfjes op. Leg een plakje En Cas de Caprice des Dieux in het midden.
5. Vul verder aan met reepjes courgette. Leg er vervolgens een plakje En Cas de Caprice des Dieux op. Kruid met peper en serveer met dunne sneetjes geroosterd brood.
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Carpaccio van courgette, koriander en En Cas de Caprice

30 minuten

Knapperige vierkantjes met En Cas de Caprice

Knapperige vierkantjes met En Cas de Caprice een hoofdgerecht Ingrediënten
  • En Cas de Caprice 4 sneetjes
  • brickdeeg gesneden in vierkanten van 6x6 cm 3 vel(len)
  • gesmolten boter 30 gram
  • peper
  • zout
  • poedersuiker 1 afgestreken eetlepel(s)
  • kaneelpoeder (of vierkruidenpoeder) 1 afgestreken theelepel(s)
  • geroosterde hazelnoten in stukjes gehakt 1 eetlepel(s)
1. Meng de poedersuiker met het kaneelpoeder.
2. Smeer de vierkante stukjes brickdeeg in met gesmolten boter.
3. Kruid met peper en zout en bestrooi met het suikermengsel.
4. Leg de vierkantjes op een plaat en zet ze 2 min onder de grill tot ze goudbruin zijn.
5. Leg 5 vierkantjes op mekaar en leg er voorzichtig een schijfje En Cas de Caprice op.
6. Kruid met peper en zout en bestrooi met de hazelnoten.
7. Om meteen van te genieten!
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Knapperige vierkantjes met En Cas de Caprice

30 minuten

Brochette van maïsbrood en En cas de Caprice

Brochette van maïsbrood en En cas de Caprice Ingrediënten
  • bloem 50 g
  • gesmolten boter 20 g
  • maïsgries 80 g
  • roeryoghurt 15 cl
  • ei 1
  • zout 1/2 koffielepel
  • honing 2 koffielepels
  • Elzasser gist 1 afgestreken koffielepel
  • fijngesneden coppa 4 plakjes
  • gedroogde tomaten 4 fijngesneden
  • fijngehakte espelettepeper 1/2 koffielepel
  • peper
  • verse druiven
  • En cas de Caprice 4 sneetjes
1. Verwarm de oven voor op th. 5 (170?)
2. Vet kleine ronde vormpjes in
3. Meng de bloem, het maïsgries, het zout en het bakpoeder, peper en piment d'Espelette in een kom, voeg dan de vloeibare yoghurt, de honing en het ei toe. Meng alles, voeg de gesmolten boter, de coppa en de gedroogde tomaten toe.
4. Giet het mengsel in de vormpjes en bak 15 tot 20 minuten.
5. Steek op elk maïsbroodje een sneetje En cas de Caprice en een verse druif.
6. Serveer 3 hapjes per persoon.
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Brochette van maïsbrood en En cas de Caprice

10 minuten

Wrap met En Cas de Caprice & garnalen

Wrap met En Cas de Caprice & garnalen Budgetvriendelijk Ingrediënten
  • En Cas de Caprice 1
  • Tortilla's Van Tarwebloem 4 blaatjes
  • garnalen 16 stuks
  • tomaten 2
  • eikenbladsla 50 gr
  • mayonnaise (of plattekaas) 4 eetlepels
  • ketchup 2 eetlepels
  • zout
  • peper
1. Snij de En Cas de Caprice in dunne plakjes. Snij elk plakje doormidden.
2. Meng de mayonaise en de ketchup en besmeer de tortilla's met dit mengsel (je kunt de mayonaise ook vervangen door kwark).
3. Voeg de garnalen, de in dunne plakjes gesneden tomaten en de sla toe. Kruid met peper en zout en beleg dan met de plakjes En Cas de Caprice.
4. Rol de tortilla's op, zet ze vast met twee houten prikkers en snij ze dan in het midden door.
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Wrap met En Cas de Caprice & garnalen

10 minuten

Quinoasalade met geraspte radijsjes & En Cas de Caprice

Quinoasalade met geraspte radijsjes & En Cas de Caprice Ingrediënten
  • En Cas de Caprice 1
  • quinoa 100 gr
  • roze radijzen 12 stukjes
  • water 40 cl
  • tomaat 1
  • roze ui 1
  • bieslook 2 eetlepels
  • olijfolie
  • sinaasappelsap 5 centilitre(s)
  • ciderazijn 1 eetlepel
  • zout
  • peper
1. Kook de quinoa volgens de aanwijzingen op de verpakking gedurende zo'n 20 minuten, giet af en laat afkoelen.
2. Voeg de olie, de azijn, het sinaasappelsap, zout, peper, de in blokjes gesneden tomaat en ui en de fijngehakte bieslook toe.
3. Meng en verdeel over 4 glaasjes.
4. Rasp de radijsjes en leg ze op de quinoa, samen met een plakje En Cas de Caprice.
5. Je kunt de glaasjes vlak voor het opdienen besprenkelen met wat olijfolie.
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Quinoasalade met geraspte radijsjes & En Cas de Caprice

10 minuten

Brochettes met En Cas de Caprice als vieruurtje

Brochettes met En Cas de Caprice als vieruurtje een snack Ingrediënten
  • blauwedruiven 250 g
  • appels 2
  • En Cas de Caprice 1
1. Snij de En Cas de Caprice in dunne plakjes, volgens de breedte aangegeven door de lijn op de verpakking.
2. Rits de druiven van de tros, was en droog ze. Je kunt ze ook ontpitten als je wil. Was de appelen grondig zonder ze te schillen, snij ze in vier, verwijder het klokhuis en snij de kwartjes in driehoekjes.
3. Steek afwisselend appeldriehoekjes, plakjes En Cas de Caprice en druiven op kleine bamboeprikkers.
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Brochettes met En Cas de Caprice als vieruurtje

10 minuten

Brochettes met En Cas de Caprice

Brochettes met En Cas de Caprice een aperitief Ingrediënten
  • En Cas de Caprice 1
  • gerookte zalm 150 gr
  • kerstomaten 50 gr
  • sesamzaadjes 1 snufje
  • maanzaadjes 1 snufje
  • komkommber 1
1. Snij de gerookte zalm in grote blokjes en rol die in witte sesamzaadjes of blauwe maanzaadjes.
2. Snij de En Cas de Caprice in dunne plakjes die allemaal nagenoeg even groot zijn.
3. Snij de komkommer in blokjes en halveer de kerstomaten.
4. Steek de ingrediënten afwisselend op prikkers.
5. Je kunt de gerookte zalmblokjes ook in fijngehakte verse kruiden rollen (dille, kervel).
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Brochettes met En Cas de Caprice

10 minuten

Lepeltjes met En Cas de Caprice

Lepeltjes met En Cas de Caprice Ingrediënten
  • En Cas de Caprice 1
  • alfalfascheuten. 100 gr
  • rood witloof 1
  • fijngehakte pistachenoten 100 gr
  • balsamicoazijn 2 theelepels
  • hazelnootolie 3 eetlepels
  • zout 1 snufje
  • peper 1 snufje
1. Zet enkele mooie opdienlepeltjes klaar en leg op elk lepeltje een groot blad rood witloof en alfalfascheuten.
2. Maak een vinaigrette met de balsamicoazijn, zout, peper en de hazelnootolie. Besprenkel de scheuten met enkele druppels vinaigrette en leg daarop een sneetje En Cas de Caprice.
3. Bestrooi met enkele fijngehakte pistachenoten.
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Lepeltjes met En Cas de Caprice

10 minuten