I Love Cheese

Laatste recept

Passadillas

  • 25min
  • Gemiddeld budget
Ontdek
Bezig met laden
6 recepten gevonden

Gemarineerde courgetterolletjes met Apérifrais Provençale

Gemarineerde courgetterolletjes met Apérifrais Provençale Ingrediënten
  • Apérifrais Provençale 1 vlootje
  • Courgette 1
  • Citroen 1 (Het sap)
  • Olijfolie 5 cl
1. Was de courgette en snij 10 linten af met een dunschiller.
2. Vermeng de olie en het citroensap in een kom.
3. Leg er de courgettelinten in, schep goed om en zet minstens 1 uur in de koelkast (het liefst 4 uur).
4. Schep er de linten uit en snij ze in de lengte door.
5. Rol elke Apérifrais Provençale in een courgettelint.
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Gemarineerde courgetterolletjes met Apérifrais Provençale

70 minuten

Gemarineerde courgetterolletjes met Apérifrais Provençale

Gemarineerde courgetterolletjes met Apérifrais Provençale Ingrediënten
  • Apérifrais Provençale 1 vlootje
  • Courgette 1
  • Citroen 1 sap
  • Olijfolie 5 cl
1. Was de courgette en snij 10 linten af met een dunschiller
2. Vermeng de olie en het citroensap in een kom
3. Leg er de courgettelinten in, schep goed om en zet minstens 1 uur in de koelkast (het liefst 4 uur)
4. Schep er de linten uit en snij ze in de lengte door
5. Rol elke Apérifrais Provençale in een courgettelint
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Gemarineerde courgetterolletjes met Apérifrais Provençale

70 minuten

Toastjes van gebakken pastinaak en Apérifrais Provençale

Toastjes van gebakken pastinaak en Apérifrais Provençale een aperitief Budgetvriendelijk Ingrediënten
  • Apérifrais Provençale 1 vlootje
  • Pastinaak 1
  • Teentje knoflook 1
  • Honing 1 eetlepel
  • Olijfolie 1 straaltje
1. Schil de pastinaak en snij hem in plakjes van 3 mm dik. Leg ze op een met bakpapier beklede bakplaat.
2. Besprenkel met een straaltje olijfolie en wrijf ze in met het in twee gesneden teentje knoflook.
3. Strijk wat honing op elk plakje.
4. Schuif voor 25 minuten in een voorverwarmde oven van 180 °C. De plakjes moeten goudkleurig zijn.
5. Laat afkoelen en leg er vlak voor het serveren een Apérifrais Provençale op.
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Toastjes van gebakken pastinaak en Apérifrais Provençale

35 minuten

Verkwikkend garnalenslaatje met pompelmoes en zijn St Môret Apérifrais

Verkwikkend garnalenslaatje met pompelmoes en zijn St Môret Apérifrais Ingrediënten
  • roze garnalen 12
  • pompelmoes 1
  • St Môret Apérifrais Provençale 12
1. Snij de pompelmoes in twee, en haal de pompelmoeshartjes van tussen de membranden.
2. Pel en snij de garnalen in kleine stukjes.
3. Verdeel de stukjes pompelmoes op de bodem van de 12 aperitiefglaasjes. Plaats de garnalen erbovenop. Werk af met een St Môret Apérifrais Provençale en een een takje dille. Zet in de koelkast tot op het moment van opdienen.
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Verkwikkend garnalenslaatje met pompelmoes en zijn St Môret Apérifrais

10 minuten

Knapperig horentje met guacamole & St Môret Apérifrais Provençale

Knapperig horentje met guacamole & St Môret Apérifrais Provençale een hoofdgerecht Ingrediënten
  • zout 1 snufje
  • peper 1 snufje
  • olijfolie 2 eetlepels
  • piment d'Espelette 0
  • knoflookteentjes 2
  • avocado 1
  • brickdeeg 3 blaadjes
  • St Môret Apérifrais Provençale 12
  • sel
1. Verwarm de oven voor op 200°C (th. 6/7).
2. Snij de vellen brickdeeg in vier, rol ze in de vorm van een horentje en zet ze vast met houten prikkers. Leg de horentjes op een bakplaat en bak ze 3 tot 4 minuten. Haal de horentjes uit de oven en laat ze afkoelen.
3. Schil de avocado. Mix het vruchtvlees in een keukenmachine met de knoflookteentjes, piment d'Espelette en zout en peper tot een smeuïg geheel.
4. Vul de horentjes met de avocadopuree. Werk af met een St Môret Apérifrais.
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Knapperig horentje met guacamole & St Môret Apérifrais Provençale

10 minuten

Mediterrane brochettes met frisse St Môret Apérifrais

Mediterrane brochettes met frisse St Môret Apérifrais een aperitief Budgetvriendelijk Ingrediënten
  • wartermeloen 300 g
  • groene olijven 20 unité(s)
  • St Môret Apérifrais Provençale 100 gr
  • ham 10 tranche(s)
1. Snij de watermeloen in blokjes van 2 x 2 cm.
2. Wikkel elke olijf in een half sneetje rauwe ham.
3. Zet deze rolletjes van olijven en ham op een blokje meloen. Zet daar een hapje St Môret Apérifrais bovenop en zet alles vast met houten prikkers.
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Mediterrane brochettes met frisse St Môret Apérifrais

10 minuten