Bezig met laden
6 recepten gevonden
Gemarineerde courgetterolletjes met Apérifrais Provençale
David Calvete Ingrediënten- Apérifrais Provençale 1 vlootje
- Courgette 1
- Citroen 1 (Het sap)
- Olijfolie 5 cl
2. Vermeng de olie en het citroensap in een kom.
3. Leg er de courgettelinten in, schep goed om en zet minstens 1 uur in de koelkast (het liefst 4 uur).
4. Schep er de linten uit en snij ze in de lengte door.
5. Rol elke Apérifrais Provençale in een courgettelint.
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)
Gemarineerde courgetterolletjes met Apérifrais Provençale
70 minutenGemarineerde courgetterolletjes met Apérifrais Provençale
David Calvete Ingrediënten- Apérifrais Provençale 1 vlootje
- Courgette 1
- Citroen 1 sap
- Olijfolie 5 cl
2. Vermeng de olie en het citroensap in een kom
3. Leg er de courgettelinten in, schep goed om en zet minstens 1 uur in de koelkast (het liefst 4 uur)
4. Schep er de linten uit en snij ze in de lengte door
5. Rol elke Apérifrais Provençale in een courgettelint
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)
Gemarineerde courgetterolletjes met Apérifrais Provençale
70 minutenToastjes van gebakken pastinaak en Apérifrais Provençale
David Calvete een aperitief Budgetvriendelijk Ingrediënten- Apérifrais Provençale 1 vlootje
- Pastinaak 1
- Teentje knoflook 1
- Honing 1 eetlepel
- Olijfolie 1 straaltje
2. Besprenkel met een straaltje olijfolie en wrijf ze in met het in twee gesneden teentje knoflook.
3. Strijk wat honing op elk plakje.
4. Schuif voor 25 minuten in een voorverwarmde oven van 180 °C. De plakjes moeten goudkleurig zijn.
5. Laat afkoelen en leg er vlak voor het serveren een Apérifrais Provençale op.
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)
Toastjes van gebakken pastinaak en Apérifrais Provençale
35 minutenVerkwikkend garnalenslaatje met pompelmoes en zijn St Môret Apérifrais
Charlin Ingrediënten- roze garnalen 12
- pompelmoes 1
- St Môret Apérifrais Provençale 12
2. Pel en snij de garnalen in kleine stukjes.
3. Verdeel de stukjes pompelmoes op de bodem van de 12 aperitiefglaasjes. Plaats de garnalen erbovenop. Werk af met een St Môret Apérifrais Provençale en een een takje dille. Zet in de koelkast tot op het moment van opdienen.
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)
Verkwikkend garnalenslaatje met pompelmoes en zijn St Môret Apérifrais
10 minutenKnapperig horentje met guacamole & St Môret Apérifrais Provençale
Charlin een hoofdgerecht Ingrediënten- zout 1 snufje
- peper 1 snufje
- olijfolie 2 eetlepels
- piment d'Espelette 0
- knoflookteentjes 2
- avocado 1
- brickdeeg 3 blaadjes
- St Môret Apérifrais Provençale 12
- sel
2. Snij de vellen brickdeeg in vier, rol ze in de vorm van een horentje en zet ze vast met houten prikkers. Leg de horentjes op een bakplaat en bak ze 3 tot 4 minuten. Haal de horentjes uit de oven en laat ze afkoelen.
3. Schil de avocado. Mix het vruchtvlees in een keukenmachine met de knoflookteentjes, piment d'Espelette en zout en peper tot een smeuïg geheel.
4. Vul de horentjes met de avocadopuree. Werk af met een St Môret Apérifrais.
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)
Knapperig horentje met guacamole & St Môret Apérifrais Provençale
10 minutenMediterrane brochettes met frisse St Môret Apérifrais
Charlin een aperitief Budgetvriendelijk Ingrediënten- wartermeloen 300 g
- groene olijven 20 unité(s)
- St Môret Apérifrais Provençale 100 gr
- ham 10 tranche(s)
2. Wikkel elke olijf in een half sneetje rauwe ham.
3. Zet deze rolletjes van olijven en ham op een blokje meloen. Zet daar een hapje St Môret Apérifrais bovenop en zet alles vast met houten prikkers.
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)