I Love Cheese

Mediterraneense toast met Chavroux sneetjes

Mediterraneense toast met Chavroux sneetjes

Mediterraneense toast met Chavroux sneetjes een voorgerecht Budgetvriendelijk Ingrediënten
  • Chavroux sneetjes 4 sneetjes
  • Meergranenbrood (of rustiek brood) 2 sneden
  • Courgette 1
  • Rijpe tomaten 2
  • Olijfolie 1 el
  • Verse tijm 1 snufje
  • Peper en zout
1. Was de courgette en tomaten en snijd ze in kleine blokjes.
2. Bak de groenten 10 minuten op middelhoog vuur met een scheutje olijfolie, peper, zout en tijm.
3. Toast ondertussen de sneden brood lichtjes.
4. Beleg elke snee brood royaal met de warme groenten.
5. Leg 2 Chavroux sneetjes op elke toast zodat ze licht beginnen te smelten.
6. Serveer onmiddellijk met wat verse kruiden als afwerking.
Voorbereidingstijd : Kooktijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Mediterraneense toast met Chavroux sneetjes

Voorbereiding

  1. Was de courgette en tomaten en snijd ze in kleine blokjes.
  2. Bak de groenten 10 minuten op middelhoog vuur met een scheutje olijfolie, peper, zout en tijm.
  3. Toast ondertussen de sneden brood lichtjes.
  4. Beleg elke snee brood royaal met de warme groenten.
  5. Leg 2 Chavroux sneetjes op elke toast zodat ze licht beginnen te smelten.
  6. Serveer onmiddellijk met wat verse kruiden als afwerking.

Tip: heerlijk met een frisse salade voor een lichte lunch.

Tartine méditerranéenne au Chavroux Tranches | I Love Cheese