I Love Cheese

Whipped Chavroux Piramide dip met mango chutney door @Kokerellen

Whipped Chavroux Piramide dip met mango chutney door @Kokerellen

Whipped Chavroux Piramide dip met mango chutney door @Kokerellen een voorgerecht Budgetvriendelijk Ingrediënten
  • Chavroux Piramide Natuur 1
  • slagroom 100 ml
  • milde chili vlokken (optioneel, naar smaak) ½ tl
  • verse peterselie, fijngehakt 2 el
  • mango chutney 2 el
  • granaatappelpitjes 2 el
  • Peper en zout naar smaak
1. Doe de Chavroux Piramide Nature samen met de slagroom in een keukenmachine.
2. Breng op smaak met peper, zout en optioneel chilivlokken.
3. Laat de machine 1 tot 2 minuten draaien tot we een luchtige maar lopende dip krijgen. Laat de dip minimaal 1 uur in de koelkast opstijven.
4. Schep de dip in een serveerschaal en garneer met verse peterselie, mango chutney en granaatappelpitjes.
5. Serveer met knapperig brood of crackers.
Voorbereidingstijd : Kooktijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Whipped Chavroux Piramide dip met mango chutney door @Kokerellen


Recept door @kokerellen

10 minuten bereidingstijd + min 30 minuten in de koelkast

Voorbereiding

  1. Doe de Chavroux Piramide Nature samen met de slagroom in een keukenmachine.
  2. Breng op smaak met peper, zout en optioneel chilivlokken.
  3. Laat de machine 1 tot 2 minuten draaien tot we een luchtige maar lopende dip krijgen. Laat de dip minimaal 1 uur in de koelkast opstijven.
  4. Schep de dip in een serveerschaal en garneer met verse peterselie, mango chutney en granaatappelpitjes.
  5. Serveer met knapperig brood of crackers.

Whipped geitenkaasdip met mango | I Love Cheese