Bezig met laden
359 recepten gevonden
Brochettes met En Cas de Caprice
![Brochettes met En Cas de Caprice](/wp-content/uploads/2021/03/petites-brochettes-capricieuses-414x414.jpg)
- En Cas de Caprice 1
- gerookte zalm 150 gr
- kerstomaten 50 gr
- sesamzaadjes 1 snufje
- maanzaadjes 1 snufje
- komkommber 1
2. Snij de En Cas de Caprice in dunne plakjes die allemaal nagenoeg even groot zijn.
3. Snij de komkommer in blokjes en halveer de kerstomaten.
4. Steek de ingrediënten afwisselend op prikkers.
5. Je kunt de gerookte zalmblokjes ook in fijngehakte verse kruiden rollen (dille, kervel).
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)
Brochettes met En Cas de Caprice
10 minutenLepeltjes met En Cas de Caprice
![Lepeltjes met En Cas de Caprice](/wp-content/uploads/2021/03/petites-cuilleres-version-caprice-414x414.jpg)
- En Cas de Caprice 1
- alfalfascheuten. 100 gr
- rood witloof 1
- fijngehakte pistachenoten 100 gr
- balsamicoazijn 2 theelepels
- hazelnootolie 3 eetlepels
- zout 1 snufje
- peper 1 snufje
2. Maak een vinaigrette met de balsamicoazijn, zout, peper en de hazelnootolie. Besprenkel de scheuten met enkele druppels vinaigrette en leg daarop een sneetje En Cas de Caprice.
3. Bestrooi met enkele fijngehakte pistachenoten.
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)
Lepeltjes met En Cas de Caprice
10 minutenCake met grisonvlees en raclettekaas Le Rustique
![Cake met grisonvlees en raclettekaas Le Rustique](/wp-content/uploads/2021/03/cake-des-grisons-a-la-raclette-richesmonts-200x200.jpg)
- Raclettekaas Le Rustique 300 g
- Grisonvlees 160 gr
- Eieren 3
- Bloem 220 gr
- Bakpoeder 0,5 zakje
- Zonnebloemolie 10 cl
- Melk 12 cl
- Zout
- pepermolen
Cake met grisonvlees en raclettekaas Le Rustique
30 minutenHartige taart met Petit Munster Le Rustique en gerookte schelvis, romige gekarameliseerde sjalotten
![Hartige taart met Petit Munster Le Rustique en gerookte schelvis, romige gekarameliseerde sjalotten](/wp-content/uploads/2021/03/tarte-flambee-au-petit-munster-le-rustique-et-haddock-fume-creme-drechalotes-caramelisees-414x414.jpg)
- pizzadeeg 1
- verse room 1 theelepel
- witte kaas 20% vet 1 eetlepel
- Petit Munster Le Rustique® 1
- gerookte schelvis 40 gr
- sjalotten 150 gr
- boter 50 gr
- sherryazijn 1 eetlepel
- poedersuiker 1 eetlepel
- zout 1 snufje
- peper 1 snufje
Hartige taart met Petit Munster Le Rustique en gerookte schelvis, romige gekarameliseerde sjalotten
10 minutenCrème brûlée met St Môret
![Crème brûlée met St Môret](/wp-content/uploads/2021/03/cremes-brulees-au-st-moret-414x414.jpg)
- bruine suiker 50 g
- frambozen 150 gr
- vanillestokje 1
- poedersuiker 175 gr
- eigeel 4
- verse room 30 cl
- St Môret® 100 gr
Crème brûlée met St Môret
10 minutenFijnproeversbordje met Vieux Pané
![Fijnproeversbordje met Vieux Pané](/wp-content/uploads/2021/03/assiette-gourmande-au-vieux-pane-414x414.jpg)
- pain aux céréales 1
- coriandre 1 cuillère(s) à café
- ciboulette 1 cuillère(s) à café
- jus de citron 1 cuillère(s) à café
- huile de tournesol 1 cuillère(s) à soupe
- vinaigre de vin 1 cuillère(s) à café
- pousses d'épinard 60 gramme(s)
- potiron 80 gramme(s)
- yaourt(s) brassé(s) 1 cuillère(s) à soupe
- champignon(s) de Paris 120 gramme(s)
- châtaignes au naturel 60 gramme(s)
- Vieux pané 45 gramme(s)
- jambon blanc 2 tranche(s)
Fijnproeversbordje met Vieux Pané
10 minutenGrieks glaasje met Boursault
![Grieks glaasje met Boursault](/wp-content/uploads/2021/03/verrine-de-boursault-a-la-grecque-414x414.jpg)
- komkommer 1
- Boursault 1
- olijfolie 1 eetlepel
- koriander 2 eetlepels
- rode paprika 1 eetlepel
- groene paprika 1 eetlepel
- gele paprika 1 eetlepel
- oranje paprika 1 eetlepel
- bieslook 1 eetlepel
- peper 1 snufje
Grieks glaasje met Boursault
10 minutenHapjes met Boursault en peperkoek
![Hapjes met Boursault en peperkoek](/wp-content/uploads/2021/03/bouchees-de-boursault-au-pain-d-epices-414x414_2.jpg)
- Boursault 1
- peperkoek 16 sneetjes
- bieslook 2 eetlepels
- kweeperengelei 2 eetlepels
- witte peper 1 snufje
Hapjes met Boursault en peperkoek
10 minutenPompoenvelouté met Boursault-schilfers
![Pompoenvelouté met Boursault-schilfers](/wp-content/uploads/2021/03/veloute-de-potiron-aux-ecailles-de-boursault-414x414.jpg)
- Boursault 1
- pompoen 800 gr
- boter 50 gr
- verse room 20 cl
- zout 1 snufje
- peper 1 snufje
Pompoenvelouté met Boursault-schilfers
10 minutenOverheerlijke aardappelen met Saint Albray
![Overheerlijke aardappelen met Saint Albray](/wp-content/uploads/2021/03/pommes-de-terre-ultra-gourmandes-au-saint-albray-200x200.jpg)
- Saint Albray Sneetjes 1 pakje
- bintjes 8
- spekblokjes 200 gr
- bieslook 1 eetlepel
- pepermolen
Overheerlijke aardappelen met Saint Albray
10 minutenKnapperige filet mignon met Saint Agur
![Knapperige filet mignon met Saint Agur](/wp-content/uploads/2021/03/croustillant-de-filet-mignon-au-saint-agur-200x200.jpg)
- Saint Agur 125 g
- pâte feuilletée 250 gramme(s)
- jambon cru 4 tranche(s)
- huile d'olive
- Ei(eren) 1 eenhe(i)d(en)
- Un peu de farine sur le plan de travail
- Sel
- Poivre
- 500
Knapperige filet mignon met Saint Agur
30 minutenKrokante blokjes Vieux Pané met kruiden
![Krokante blokjes Vieux Pané met kruiden](/wp-content/uploads/2021/03/croustillants-de-vieux-pane-aux-herbes-414x414.jpg)
- Thym 1 theelepel
- Vieux Pané 200 gramme(s)
- farine 2 cuillère(s) à soupe
- oeuf(s) 1 unité(s)
- chapelure 2 cuillère(s) à soupe
- beurre 40 gramme(s)
- huile de tournesol 1 cuillère(s) à soupe
- ciboulette 1 cuillère(s) à café
- persil plat 1 cuillère(s) à café
- sel 1 pincée(s)
- poivre 1 pincée(s)
Krokante blokjes Vieux Pané met kruiden
10 minutenKoude vleessalade met maroilles
![Koude vleessalade met maroilles](/wp-content/uploads/2021/03/salade-de-viande-froide-au-maroilles-414x414.jpg)
- Maroilles Fauquet 200 g
- rôti de boeuf 200 gramme(s)
- salade(s) feuille de chêne 1 unité(s)
- poivron(s) jaune(s) 1 unité(s)
- poivron(s) rouge(s) 1 unité(s)
- echalote(s) 3 unité(s)
- vinaigre de vin 2 cuillère(s) à soupe
- huile de tournesol 4 cuillère(s) à soupe
- persil plat 2 cuillère(s) à soupe
- sel fin 1 pincée(s)
- poivre 1 pincée(s)
Koude vleessalade met maroilles
10 minutenKomkommer gazpacho met Caprice des Anges
![Komkommer gazpacho met Caprice des Anges](/wp-content/uploads/2021/03/gaspacho-de-concombre-au-caprice-des-anges-414x414.jpg)
- peper 1 snufje
- olijfolie 1 eetlepel
- casinobrood 3 sneetjes
- graanschuur brood 4 sneetjes
- basilic 3 eetlepels
- knoflook 1
- tomaten 2
- gele paprika 1
- rode paprika 1
- peper 250 gr
- water cl
- Caprice des Anges 1
- komkommer 1
2. Rooster intussen de sneetjes granenbrood (in de broodrooster of onder de ovengrill) en besmeer ze met de rest van de Caprice des Anges. Snij de tomaten in plakjes en leg die op het brood. Bestrooi met enkele blaadjes basilicum.
3. Ontpit de paprika's en snij ze in blokjes. Snij het casinobrood in blokjes en bak in olijfolie tot ze lichtjes beginnen te kleuren.
4. Schep de koude komkommergazpacho in de diepe borden. Bestrooi met paprikablokjes, croutons en de rest van het basilicum. Serveer met de boterhammen.
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)
Komkommer gazpacho met Caprice des Anges
10 minutenGevulde kipfilets met Caprice des Dieux
![Gevulde kipfilets met Caprice des Dieux](/wp-content/uploads/2021/03/supremes-de-poulet-farcis-au-caprice-des-dieux-414x414.jpg)
- Caprice des Dieux 200 g
- kipfilets 400 gr
- aadrappelen 900 gr
- tomaten 2
- peterselie 4 eetlepels
- knoflookeentje 1
- zonnebloemolie 1 eetlepel
- zeezout 1 snufje
- peper 1 snufje
2. Schil intussen de aardappelen. Kook de hele aardappelen ongeveer 10 minuten in gezouten kokend water.
3. Laat de gebakken kipfilets lichtjes afkoelen. Snij de tomaten in plakjes. Snij de Caprice des Dieux in plakjes.
4. Snij de kipfilets in de lengte in, maar niet helemaal doormidden. Vul de holtes met drie of vier plakjes tomaat en twee of drie plakjes Caprice des Dieux. Doe in elke kipfilet ook een beetje fijngehakte peterselie, leg de gevulde filets in een ovenschaal en zet ze 5 minuten in de oven: de kaas moet net beginnen te smelten.
5. Giet de aardappelen af en doe ze in een diepe kom. Pel het knoflookteentje en hak het fijn, voeg er de rest van de gehakte peterselie aan toe. Kruid met peper. Bestrooi de aardappelen met deze persillade en meng tot alle aardappelen goed bedekt zijn. Dien de kipfilets op met de peterselieaardappelen.
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)
Gevulde kipfilets met Caprice des Dieux
10 minutenTortellinisalade met kip en Chamois d’Or
![Tortellinisalade met kip en Chamois d’Or](/wp-content/uploads/2021/03/salade-de-tortis-au-poulet-et-au-chamois-dror-414x414.jpg)
- peper 1 snufje
- zout 1 snufje
- balsamicoazijn 1 theelepel
- citroensap 2 eetlepels
- yoghurt 1
- Provençaalse kruiden 1 eetlepel
- kipfilets 250 gr
- Chamois d'Or 160 gr
- tortis 400 gr