I Love Cheese

Laatste recept

Kaasballetjes met Chavroux, hazelnoot en verse kruiden

  • max 10 tot 30 minmin
  • Budgetvriendelijk
Ontdek
Bezig met laden
359 recepten gevonden

Brochettes met En Cas de Caprice

Brochettes met En Cas de Caprice een aperitief Ingrediënten
  • En Cas de Caprice 1
  • gerookte zalm 150 gr
  • kerstomaten 50 gr
  • sesamzaadjes 1 snufje
  • maanzaadjes 1 snufje
  • komkommber 1
1. Snij de gerookte zalm in grote blokjes en rol die in witte sesamzaadjes of blauwe maanzaadjes.
2. Snij de En Cas de Caprice in dunne plakjes die allemaal nagenoeg even groot zijn.
3. Snij de komkommer in blokjes en halveer de kerstomaten.
4. Steek de ingrediënten afwisselend op prikkers.
5. Je kunt de gerookte zalmblokjes ook in fijngehakte verse kruiden rollen (dille, kervel).
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Brochettes met En Cas de Caprice

10 minuten

Lepeltjes met En Cas de Caprice

Lepeltjes met En Cas de Caprice een aperitief Ingrediënten
  • En Cas de Caprice 1
  • alfalfascheuten. 100 gr
  • rood witloof 1
  • fijngehakte pistachenoten 100 gr
  • balsamicoazijn 2 theelepels
  • hazelnootolie 3 eetlepels
  • zout 1 snufje
  • peper 1 snufje
1. Zet enkele mooie opdienlepeltjes klaar en leg op elk lepeltje een groot blad rood witloof en alfalfascheuten.
2. Maak een vinaigrette met de balsamicoazijn, zout, peper en de hazelnootolie. Besprenkel de scheuten met enkele druppels vinaigrette en leg daarop een sneetje En Cas de Caprice.
3. Bestrooi met enkele fijngehakte pistachenoten.
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Lepeltjes met En Cas de Caprice

10 minuten

Cake met grisonvlees en raclettekaas Le Rustique

Cake met grisonvlees en raclettekaas Le Rustique Gemiddeld budget Ingrediënten
  • Raclettekaas Le Rustique 300 g
  • Grisonvlees 160 gr
  • Eieren 3
  • Bloem 220 gr
  • Bakpoeder 0,5 zakje
  • Zonnebloemolie 10 cl
  • Melk 12 cl
  • Zout
  • pepermolen
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Cake met grisonvlees en raclettekaas Le Rustique

30 minuten

Hartige taart met Petit Munster Le Rustique en gerookte schelvis, romige gekarameliseerde sjalotten

Hartige taart met Petit Munster Le Rustique en gerookte schelvis, romige gekarameliseerde sjalotten Gemiddeld budget Ingrediënten
  • pizzadeeg 1
  • verse room 1 theelepel
  • witte kaas 20% vet 1 eetlepel
  • Petit Munster Le Rustique® 1
  • gerookte schelvis 40 gr
  • sjalotten 150 gr
  • boter 50 gr
  • sherryazijn 1 eetlepel
  • poedersuiker 1 eetlepel
  • zout 1 snufje
  • peper 1 snufje
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Hartige taart met Petit Munster Le Rustique en gerookte schelvis, romige gekarameliseerde sjalotten

10 minuten

Crème brûlée met St Môret

Crème brûlée met St Môret Ingrediënten
  • bruine suiker 50 g
  • frambozen 150 gr
  • vanillestokje 1
  • poedersuiker 175 gr
  • eigeel 4
  • verse room 30 cl
  • St Môret® 100 gr
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Crème brûlée met St Môret

10 minuten

Fijnproeversbordje met Vieux Pané

Fijnproeversbordje met Vieux Pané een snack Ingrediënten
  • pain aux céréales 1
  • coriandre 1 cuillère(s) à café
  • ciboulette 1 cuillère(s) à café
  • jus de citron 1 cuillère(s) à café
  • huile de tournesol 1 cuillère(s) à soupe
  • vinaigre de vin 1 cuillère(s) à café
  • pousses d'épinard 60 gramme(s)
  • potiron 80 gramme(s)
  • yaourt(s) brassé(s) 1 cuillère(s) à soupe
  • champignon(s) de Paris 120 gramme(s)
  • châtaignes au naturel 60 gramme(s)
  • Vieux pané 45 gramme(s)
  • jambon blanc 2 tranche(s)
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Fijnproeversbordje met Vieux Pané

10 minuten

Grieks glaasje met Boursault

Grieks glaasje met Boursault Ingrediënten
  • komkommer 1
  • Boursault 1
  • olijfolie 1 eetlepel
  • koriander 2 eetlepels
  • rode paprika 1 eetlepel
  • groene paprika 1 eetlepel
  • gele paprika 1 eetlepel
  • oranje paprika 1 eetlepel
  • bieslook 1 eetlepel
  • peper 1 snufje
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Grieks glaasje met Boursault

10 minuten

Hapjes met Boursault en peperkoek

Hapjes met Boursault en peperkoek een snack Budgetvriendelijk Ingrediënten
  • Boursault 1
  • peperkoek 16 sneetjes
  • bieslook 2 eetlepels
  • kweeperengelei 2 eetlepels
  • witte peper 1 snufje
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Hapjes met Boursault en peperkoek

10 minuten

Pompoenvelouté met Boursault-schilfers

Pompoenvelouté met Boursault-schilfers Ingrediënten
  • Boursault 1
  • pompoen 800 gr
  • boter 50 gr
  • verse room 20 cl
  • zout 1 snufje
  • peper 1 snufje
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Pompoenvelouté met Boursault-schilfers

10 minuten

Overheerlijke aardappelen met Saint Albray

Overheerlijke aardappelen met Saint Albray een bijgerecht Budgetvriendelijk Ingrediënten
  • Saint Albray Sneetjes 1 pakje
  • bintjes 8
  • spekblokjes 200 gr
  • bieslook 1 eetlepel
  • pepermolen
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Overheerlijke aardappelen met Saint Albray

10 minuten

Knapperige filet mignon met Saint Agur

Knapperige filet mignon met Saint Agur Ingrediënten
  • Saint Agur 125 g
  • pâte feuilletée 250 gramme(s)
  • jambon cru 4 tranche(s)
  • huile d'olive
  • Ei(eren) 1 eenhe(i)d(en)
  • Un peu de farine sur le plan de travail
  • Sel
  • Poivre
  • 500
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Knapperige filet mignon met Saint Agur

30 minuten

Krokante blokjes Vieux Pané met kruiden

Krokante blokjes Vieux Pané met kruiden een hoofdgerecht Ingrediënten
  • Thym 1 theelepel
  • Vieux Pané 200 gramme(s)
  • farine 2 cuillère(s) à soupe
  • oeuf(s) 1 unité(s)
  • chapelure 2 cuillère(s) à soupe
  • beurre 40 gramme(s)
  • huile de tournesol 1 cuillère(s) à soupe
  • ciboulette 1 cuillère(s) à café
  • persil plat 1 cuillère(s) à café
  • sel 1 pincée(s)
  • poivre 1 pincée(s)
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Krokante blokjes Vieux Pané met kruiden

10 minuten

Koude vleessalade met maroilles

Koude vleessalade met maroilles Ingrediënten
  • Maroilles Fauquet 200 g
  • rôti de boeuf 200 gramme(s)
  • salade(s) feuille de chêne 1 unité(s)
  • poivron(s) jaune(s) 1 unité(s)
  • poivron(s) rouge(s) 1 unité(s)
  • echalote(s) 3 unité(s)
  • vinaigre de vin 2 cuillère(s) à soupe
  • huile de tournesol 4 cuillère(s) à soupe
  • persil plat 2 cuillère(s) à soupe
  • sel fin 1 pincée(s)
  • poivre 1 pincée(s)
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Koude vleessalade met maroilles

10 minuten

Komkommer gazpacho met Caprice des Anges

Komkommer gazpacho met Caprice des Anges Ingrediënten
  • peper 1 snufje
  • olijfolie 1 eetlepel
  • casinobrood 3 sneetjes
  • graanschuur brood 4 sneetjes
  • basilic 3 eetlepels
  • knoflook 1
  • tomaten 2
  • gele paprika 1
  • rode paprika 1
  • peper 250 gr
  • water cl
  • Caprice des Anges 1
  • komkommer 1
1. Schil de komkommers en snij ze grof. Doe ze in de kom van een mixer. Voeg het gepelde en ontkiemde knoflookteentje toe, de helft van de basilicumblaadjes, 180g Caprice des Anges en 10 cl water. Kruid met een beetje peper. Mix 2 minuten tot een gladde soep. Zet in de koelkast.
2. Rooster intussen de sneetjes granenbrood (in de broodrooster of onder de ovengrill) en besmeer ze met de rest van de Caprice des Anges. Snij de tomaten in plakjes en leg die op het brood. Bestrooi met enkele blaadjes basilicum.
3. Ontpit de paprika's en snij ze in blokjes. Snij het casinobrood in blokjes en bak in olijfolie tot ze lichtjes beginnen te kleuren.
4. Schep de koude komkommergazpacho in de diepe borden. Bestrooi met paprikablokjes, croutons en de rest van het basilicum. Serveer met de boterhammen.
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Komkommer gazpacho met Caprice des Anges

10 minuten

Gevulde kipfilets met Caprice des Dieux

Gevulde kipfilets met Caprice des Dieux Ingrediënten
  • Caprice des Dieux 200 g
  • kipfilets 400 gr
  • aadrappelen 900 gr
  • tomaten 2
  • peterselie 4 eetlepels
  • knoflookeentje 1
  • zonnebloemolie 1 eetlepel
  • zeezout 1 snufje
  • peper 1 snufje
1. Verwarm de oven voor op 150°C (th. 5). Verwarm een sauteerpan op een matig vuur. Giet er de zonnebloemolie in en leg er dan de kipfilets in. Zet een deksel op de pan. Laat 10 tot 12 minuten bakken onder het deksel en draai de kip na 5 à 6 minuten om.
2. Schil intussen de aardappelen. Kook de hele aardappelen ongeveer 10 minuten in gezouten kokend water.
3. Laat de gebakken kipfilets lichtjes afkoelen. Snij de tomaten in plakjes. Snij de Caprice des Dieux in plakjes.
4. Snij de kipfilets in de lengte in, maar niet helemaal doormidden. Vul de holtes met drie of vier plakjes tomaat en twee of drie plakjes Caprice des Dieux. Doe in elke kipfilet ook een beetje fijngehakte peterselie, leg de gevulde filets in een ovenschaal en zet ze 5 minuten in de oven: de kaas moet net beginnen te smelten.
5. Giet de aardappelen af en doe ze in een diepe kom. Pel het knoflookteentje en hak het fijn, voeg er de rest van de gehakte peterselie aan toe. Kruid met peper. Bestrooi de aardappelen met deze persillade en meng tot alle aardappelen goed bedekt zijn. Dien de kipfilets op met de peterselieaardappelen.
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Gevulde kipfilets met Caprice des Dieux

10 minuten

Tortellinisalade met kip en Chamois d’Or

Tortellinisalade met kip en Chamois d’Or een hoofdgerecht Ingrediënten
  • peper 1 snufje
  • zout 1 snufje
  • balsamicoazijn 1 theelepel
  • citroensap 2 eetlepels
  • yoghurt 1
  • Provençaalse kruiden 1 eetlepel
  • kipfilets 250 gr
  • Chamois d'Or 160 gr
  • tortis 400 gr
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Tortellinisalade met kip en Chamois d’Or

10 minuten