Bezig met laden
359 recepten gevonden
Carpaccio van courgettes met Chamois d’Or
![Carpaccio van courgettes met Chamois d’Or](/wp-content/uploads/2021/03/carpaccio-de-courgettes-au-chamois-dror-414x414.jpg)
- courgette(s) 8
- Chamois d'Or 150 gr
- lange rijst 160 gr
- olijfolie 2 eetlepels
- limonsap 2 eetlepels
- zee zout 1 snufje
- peper 1 snufje
Carpaccio van courgettes met Chamois d’Or
10 minutenMedaillons van filet mignon en risotto met Chamois d’Or
![Medaillons van filet mignon en risotto met Chamois d’Or](/wp-content/uploads/2021/03/medaillons-de-filet-mignon-et-risotto-au-chamois-dror-414x414.jpg)
- filet(s) mignon(s) 400 g
- Chamois d'Or 160 gr
- tomaten 2
- lange rijst 200 gr
- kip bouillon 80 cl
- witte wijn 10 cl
- ui 1
- olijfolie 2 eetlepels
- peper 1 snufje
Medaillons van filet mignon en risotto met Chamois d’Or
10 minutenGroenteparmentier met Bûche Chavroux
![Groenteparmentier met Bûche Chavroux](/wp-content/uploads/2021/03/parmentier-de-legumes-au-chavroux-414x414.jpg)
- aardappelpuree 600 g
- rundergehakt 200 gr
- Bûche Chavroux® 160 gr
- courgette(s) 2
- tomaten 3
- selderij 3 takjes
- ui 1
- teentje knoflook 2
- olijfolie 1 theelepel
- Provençaalse kruiden 1 theelepel
- peper 1 snufje
Groenteparmentier met Bûche Chavroux
10 minutenGebakken ossenhaas met Chavroux
![Gebakken ossenhaas met Chavroux](/wp-content/uploads/2021/03/filets-mignons-poeles-au-chavroux-414x414.jpg)
- filet(s) mignon(s) 4
- Bûche Chavroux® 160 gr
- aardappelen 800 gr
- krullend sla 1
- sjalotten 2
- yoghurt 1
- citroensap 2 eetlepels
- olijfolie 1 eetlepel
- peterselie 3 eetlepels
- peper 1 snufje
Gebakken ossenhaas met Chavroux
10 minutenBaarsfilet in papillot met Saint Albray
![Baarsfilet in papillot met Saint Albray](/wp-content/uploads/2021/03/papillotes-de-filet-de-perche-au-saint-albray-414x414_1.jpg)
- baarsfilets 300 g
- Saint Albray 120 gr
- sperziebonen 400 gr
- tomaten 1
- sjalotten 2
- knoflookteentje 1
- citroensap 1 theelepel
- olijfolie 1 theelepel
- peterselie 3 eetlepels
- peper 1 snufje
Baarsfilet in papillot met Saint Albray
10 minutenErwtensalade met Saint Albray
![Erwtensalade met Saint Albray](/wp-content/uploads/2021/03/salade-de-petits-pois-au-saint-albray-414x414.jpg)
- peper 1 snufje
- zee zout 1 snufje
- yoghurt 1 eetlepel
- olijfolie 1 eetlepel
- citroen
- sherry-azijn 1 theelepel
- peterselie 3 eetlepels
- appel granny-smith 1
- rauwe ham 2 sneetjes
- erweten 800 gr
- Saint Albray 200 gr
Erwtensalade met Saint Albray
10 minutenHerfsttaartjes met Chavroux
![Herfsttaartjes met Chavroux](/wp-content/uploads/2021/03/tartelettes-d-automne-au-chavroux-414x414_1.jpg)
- roeryoghurt 1 eetlepel
- olijfolie 2 eetlepels
- citroensap 1
- eigeel 1
- walnoten 8
- honing 4 theelepels
- sjalotten 2
- sla van tarwe 200 gr
- peren 2
- Piramide Chavroux® 150 gr
- brickdeeg 6
- peper 1
Herfsttaartjes met Chavroux
10 minutenAardappelsalade met Vieux Pané
![Aardappelsalade met Vieux Pané](/wp-content/uploads/2021/03/salade-de-pommes-de-terre-au-vieux-pane-414x414.jpg)
- citreonsap 2 eetlepels
- peterselie 1 eetlepel
- aardappelen 900 gr
- peper 1 snufje
- zee zout 1 snufje
- mosterd 1 theelepel
- balsamicoazijn 1 eetlepel
- olijfolie 2 eetlepels
- champignon(s) de Paris 200 gr
- witloven 2
- Vieux pané 200 gr
Aardappelsalade met Vieux Pané
10 minutenWijtingfilets en gegratineerde groenten met Vieux Pané
![Wijtingfilets en gegratineerde groenten met Vieux Pané](/wp-content/uploads/2021/03/filets-de-merlan-et-gratinee-maraichere-au-vieux-pane-414x414.jpg)
- citroensap 4 eetlepel
- aardappelen 600 gr
- peper 1 snufje
- zee zout 1 snufje
- verse room 1 eetlepel
- olijfolie 1 eetlepel
- bloemkool 1
- Vieux Pané 200 gr
- Wijtingfilets 500 gr
Wijtingfilets en gegratineerde groenten met Vieux Pané
10 minutenLinzensalade met Vieux Pané
![Linzensalade met Vieux Pané](/wp-content/uploads/2021/03/salade-de-lentilles-au-vieux-pane-414x414.jpg)
- gekookte groene linzen 400 g
- Vieux pané 200 gram
- gram gekookte/ gerookte ham 80
- tomaten 6
- sjalotten 2
- eetlepel(s) yoghurt 2
- eetlepel(s) olijfolie 1
- eetlepel(s) citroensap 1.5
- yaourt(s) 2 cuillère(s) à soupe
- Peper
Linzensalade met Vieux Pané
10 minutenSalade van linzen, Le Rustique en gerookte spekblokjes
![Salade van linzen, Le Rustique en gerookte spekblokjes](/wp-content/uploads/2021/03/salade-de-lentilles-rustique-et-lardons-fumes-414x414.jpg)
- camembert Le Rustique 250 g
- gekookte linzen 150 gram
- gerookte spekblokjes 200 gram
- witte ui 1
- gehakte bieslook 2 eetlepel(s)
- sherryazijn 2 eetlepel(s)
- notenolie 3 eetlepel(s)
- Zout
- Peper
Salade van linzen, Le Rustique en gerookte spekblokjes
10 minutenTagliatelle in een romig sausje van Saint Agur en paprika
![Tagliatelle in een romig sausje van Saint Agur en paprika](/wp-content/uploads/2021/03/tagliatelles-sauce-cremeuse-au-saint-agur-et-paprika-200x200.jpg)
- verse tagliatelle 250 gram
- rode paprika's 2
- olijfolie 1 eetlepel
- melk 10 cl
- pijnboompitten 50 gram
- boter 20 gram
- tijmblaadjes 1 koffielepel
- Paprikapoeder
- Zout, peper van de molen
Tagliatelle in een romig sausje van Saint Agur en paprika
10 minutenLuxeboterham met St Môret, veelkleurige radijsjes en koriander
![Luxeboterham met St Môret, veelkleurige radijsjes en koriander](/wp-content/uploads/2021/03/tartine-xxl-de-st-moret-radis-multicolores-et-coriandre-414x414.jpg)
- chinese radijs (daikon) 1
- bosje rode radijsjes 1
- zwarte radijs 1
- rucola 100 gram
- koriander 1 bosje
- St Môret 250 gram
- honingazijn 1 eetlepel(s)
- notenolie 1 eetlepel(s)
- bosje roze radijsjes 1
- Fleur de sel en peper uit de molen
- volkorenbrood 400 g
2. Was en ontsteel de koriander en zet die aan de kant.
3. Snij het brood in sneden van ongeveer 1,5 cm dik en rooster die lichtjes. Bestrijk de boterhammen met een dikke laag St Môret.
4. Breng alle radijzen op smaak met een vleugje honingazijn, hazelnotenolie, fleur de sel en peper en meng hier de korianderblaadjes onder.
5. Beleg de boterhammen met St Môret met de radijsjes. Werk af met rucola, enkele korrels fleur de sel, peper en notenolie.
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)
Luxeboterham met St Môret, veelkleurige radijsjes en koriander
10 minutenKnapperig horentje met guacamole & St Môret Apérifrais Provençale
![Knapperig horentje met guacamole & St Môret Apérifrais Provençale](/wp-content/uploads/2021/03/cornet-croustillant-au-guacamole-aperivrais-saveurs-provencales-414x414_1.jpg)
- zout 1 snufje
- peper 1 snufje
- olijfolie 2 eetlepels
- piment d'Espelette 0
- knoflookteentjes 2
- avocado 1
- brickdeeg 3 blaadjes
- St Môret Apérifrais Provençale 12
- sel
2. Snij de vellen brickdeeg in vier, rol ze in de vorm van een horentje en zet ze vast met houten prikkers. Leg de horentjes op een bakplaat en bak ze 3 tot 4 minuten. Haal de horentjes uit de oven en laat ze afkoelen.
3. Schil de avocado. Mix het vruchtvlees in een keukenmachine met de knoflookteentjes, piment d'Espelette en zout en peper tot een smeuïg geheel.
4. Vul de horentjes met de avocadopuree. Werk af met een St Môret Apérifrais.
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)
Knapperig horentje met guacamole & St Môret Apérifrais Provençale
10 minutenGratin van prei met raclettekaas Le Rustique
![Gratin van prei met raclettekaas Le Rustique](/wp-content/uploads/2021/03/gratin-de-poireaux-au-fromage-a-raclette-richesmonts-414x414.jpg)
- Boter 10 g
- Bloem 15 gram
- Melk 25 centiliter
- Raclettekaas Natuur Le Rustique 8 sneetje(s)
- Prei 1 kilo(s)
2. Voor de bechamel: smelt de boter, voeg de bloem toe en meng die goed onder de boter, overgiet dan met melk.
3. Voor de gratin, leg de prei in de ovenschotel en overgiet met bechamelsaus.Werk de gratin af met schijfjes raclette Le Rustique. Zet 20 minuten in de oven op 200°C.
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)
Gratin van prei met raclettekaas Le Rustique
60 minutenBroccoligratin met Vieux Pané
![Broccoligratin met Vieux Pané](/wp-content/uploads/2021/03/gratin-de-brocolis-au-vieux-pane-414x414.jpg)
- kipflets 250 g
- broccoli(s) 3
- Vieux pané 200 gr
- eieren 3
- verse room 10 cl
- magere melk 5 cl
- peper 1 snufje