I Love Cheese

Laatste recept

Kaasballetjes met Chavroux, hazelnoot en verse kruiden

  • max 10 tot 30 minmin
  • Budgetvriendelijk
Ontdek
Bezig met laden
359 recepten gevonden

Carpaccio van courgettes met Chamois d’Or

Carpaccio van courgettes met Chamois d’Or Ingrediënten
  • courgette(s) 8
  • Chamois d'Or 150 gr
  • lange rijst 160 gr
  • olijfolie 2 eetlepels
  • limonsap 2 eetlepels
  • zee zout 1 snufje
  • peper 1 snufje
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Carpaccio van courgettes met Chamois d’Or

10 minuten

Medaillons van filet mignon en risotto met Chamois d’Or

Medaillons van filet mignon en risotto met Chamois d’Or een hoofdgerecht Ingrediënten
  • filet(s) mignon(s) 400 g
  • Chamois d'Or 160 gr
  • tomaten 2
  • lange rijst 200 gr
  • kip bouillon 80 cl
  • witte wijn 10 cl
  • ui 1
  • olijfolie 2 eetlepels
  • peper 1 snufje
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Medaillons van filet mignon en risotto met Chamois d’Or

10 minuten

Groenteparmentier met Bûche Chavroux

Groenteparmentier met Bûche Chavroux Ingrediënten
  • aardappelpuree 600 g
  • rundergehakt 200 gr
  • Bûche Chavroux® 160 gr
  • courgette(s) 2
  • tomaten 3
  • selderij 3 takjes
  • ui 1
  • teentje knoflook 2
  • olijfolie 1 theelepel
  • Provençaalse kruiden 1 theelepel
  • peper 1 snufje
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Groenteparmentier met Bûche Chavroux

10 minuten

Gebakken ossenhaas met Chavroux

Gebakken ossenhaas met Chavroux een hoofdgerecht Ingrediënten
  • filet(s) mignon(s) 4
  • Bûche Chavroux® 160 gr
  • aardappelen 800 gr
  • krullend sla 1
  • sjalotten 2
  • yoghurt 1
  • citroensap 2 eetlepels
  • olijfolie 1 eetlepel
  • peterselie 3 eetlepels
  • peper 1 snufje
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Gebakken ossenhaas met Chavroux

10 minuten

Baarsfilet in papillot met Saint Albray

Baarsfilet in papillot met Saint Albray Ingrediënten
  • baarsfilets 300 g
  • Saint Albray 120 gr
  • sperziebonen 400 gr
  • tomaten 1
  • sjalotten 2
  • knoflookteentje 1
  • citroensap 1 theelepel
  • olijfolie 1 theelepel
  • peterselie 3 eetlepels
  • peper 1 snufje
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Baarsfilet in papillot met Saint Albray

10 minuten

Erwtensalade met Saint Albray

Erwtensalade met Saint Albray Ingrediënten
  • peper 1 snufje
  • zee zout 1 snufje
  • yoghurt 1 eetlepel
  • olijfolie 1 eetlepel
  • citroen
  • sherry-azijn 1 theelepel
  • peterselie 3 eetlepels
  • appel granny-smith 1
  • rauwe ham 2 sneetjes
  • erweten 800 gr
  • Saint Albray 200 gr
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Erwtensalade met Saint Albray

10 minuten

Herfsttaartjes met Chavroux

Herfsttaartjes met Chavroux Budgetvriendelijk Ingrediënten
  • roeryoghurt 1 eetlepel
  • olijfolie 2 eetlepels
  • citroensap 1
  • eigeel 1
  • walnoten 8
  • honing 4 theelepels
  • sjalotten 2
  • sla van tarwe 200 gr
  • peren 2
  • Piramide Chavroux® 150 gr
  • brickdeeg 6
  • peper 1
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Herfsttaartjes met Chavroux

10 minuten

Aardappelsalade met Vieux Pané

Aardappelsalade met Vieux Pané Ingrediënten
  • citreonsap 2 eetlepels
  • peterselie 1 eetlepel
  • aardappelen 900 gr
  • peper 1 snufje
  • zee zout 1 snufje
  • mosterd 1 theelepel
  • balsamicoazijn 1 eetlepel
  • olijfolie 2 eetlepels
  • champignon(s) de Paris 200 gr
  • witloven 2
  • Vieux pané 200 gr
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Aardappelsalade met Vieux Pané

10 minuten

Wijtingfilets en gegratineerde groenten met Vieux Pané

Wijtingfilets en gegratineerde groenten met Vieux Pané Ingrediënten
  • citroensap 4 eetlepel
  • aardappelen 600 gr
  • peper 1 snufje
  • zee zout 1 snufje
  • verse room 1 eetlepel
  • olijfolie 1 eetlepel
  • bloemkool 1
  • Vieux Pané 200 gr
  • Wijtingfilets 500 gr
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Wijtingfilets en gegratineerde groenten met Vieux Pané

10 minuten

Linzensalade met Vieux Pané

Linzensalade met Vieux Pané Ingrediënten
  • gekookte groene linzen 400 g
  • Vieux pané 200 gram
  • gram gekookte/ gerookte ham 80
  • tomaten 6
  • sjalotten 2
  • eetlepel(s) yoghurt 2
  • eetlepel(s) olijfolie 1
  • eetlepel(s) citroensap 1.5
  • yaourt(s) 2 cuillère(s) à soupe
  • Peper
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Linzensalade met Vieux Pané

10 minuten

Salade van linzen, Le Rustique en gerookte spekblokjes

Salade van linzen, Le Rustique en gerookte spekblokjes Ingrediënten
  • camembert Le Rustique 250 g
  • gekookte linzen 150 gram
  • gerookte spekblokjes 200 gram
  • witte ui 1
  • gehakte bieslook 2 eetlepel(s)
  • sherryazijn 2 eetlepel(s)
  • notenolie 3 eetlepel(s)
  • Zout
  • Peper
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Salade van linzen, Le Rustique en gerookte spekblokjes

10 minuten

Tagliatelle in een romig sausje van Saint Agur en paprika

Tagliatelle in een romig sausje van Saint Agur en paprika Budgetvriendelijk Ingrediënten
  • verse tagliatelle 250 gram
  • rode paprika's 2
  • olijfolie 1 eetlepel
  • melk 10 cl
  • pijnboompitten 50 gram
  • boter 20 gram
  • tijmblaadjes 1 koffielepel
  • Paprikapoeder
  • Zout, peper van de molen
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Tagliatelle in een romig sausje van Saint Agur en paprika

10 minuten

Luxeboterham met St Môret, veelkleurige radijsjes en koriander

Luxeboterham met St Môret, veelkleurige radijsjes en koriander een bijgerecht Ingrediënten
  • chinese radijs (daikon) 1
  • bosje rode radijsjes 1
  • zwarte radijs 1
  • rucola 100 gram
  • koriander 1 bosje
  • St Môret 250 gram
  • honingazijn 1 eetlepel(s)
  • notenolie 1 eetlepel(s)
  • bosje roze radijsjes 1
  • Fleur de sel en peper uit de molen
  • volkorenbrood 400 g
1. Verwijder de steeltjes en was alle radijzen zonder ze te mengen. Dep de radijsjes droog, snij ze in plakjes en zet ze in de koelkast. Bestrooi de roze radijzen lichtjes met een snuifje saffraan.
2. Was en ontsteel de koriander en zet die aan de kant.
3. Snij het brood in sneden van ongeveer 1,5 cm dik en rooster die lichtjes. Bestrijk de boterhammen met een dikke laag St Môret.
4. Breng alle radijzen op smaak met een vleugje honingazijn, hazelnotenolie, fleur de sel en peper en meng hier de korianderblaadjes onder.
5. Beleg de boterhammen met St Môret met de radijsjes. Werk af met rucola, enkele korrels fleur de sel, peper en notenolie.
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Luxeboterham met St Môret, veelkleurige radijsjes en koriander

10 minuten

Knapperig horentje met guacamole & St Môret Apérifrais Provençale

Knapperig horentje met guacamole & St Môret Apérifrais Provençale Ingrediënten
  • zout 1 snufje
  • peper 1 snufje
  • olijfolie 2 eetlepels
  • piment d'Espelette 0
  • knoflookteentjes 2
  • avocado 1
  • brickdeeg 3 blaadjes
  • St Môret Apérifrais Provençale 12
  • sel
1. Verwarm de oven voor op 200°C (th. 6/7).
2. Snij de vellen brickdeeg in vier, rol ze in de vorm van een horentje en zet ze vast met houten prikkers. Leg de horentjes op een bakplaat en bak ze 3 tot 4 minuten. Haal de horentjes uit de oven en laat ze afkoelen.
3. Schil de avocado. Mix het vruchtvlees in een keukenmachine met de knoflookteentjes, piment d'Espelette en zout en peper tot een smeuïg geheel.
4. Vul de horentjes met de avocadopuree. Werk af met een St Môret Apérifrais.
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Knapperig horentje met guacamole & St Môret Apérifrais Provençale

10 minuten

Gratin van prei met raclettekaas Le Rustique

Gratin van prei met raclettekaas Le Rustique Gemiddeld budget Ingrediënten
  • Boter 10 g
  • Bloem 15 gram
  • Melk 25 centiliter
  • Raclettekaas Natuur Le Rustique 8 sneetje(s)
  • Prei 1 kilo(s)
1. Stoom de prei gedurende 20 minuten.
2. Voor de bechamel: smelt de boter, voeg de bloem toe en meng die goed onder de boter, overgiet dan met melk.
3. Voor de gratin, leg de prei in de ovenschotel en overgiet met bechamelsaus.Werk de gratin af met schijfjes raclette Le Rustique. Zet 20 minuten in de oven op 200°C.
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Gratin van prei met raclettekaas Le Rustique

60 minuten

Broccoligratin met Vieux Pané

Broccoligratin met Vieux Pané Ingrediënten
  • kipflets 250 g
  • broccoli(s) 3
  • Vieux pané 200 gr
  • eieren 3
  • verse room 10 cl
  • magere melk 5 cl
  • peper 1 snufje
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Broccoligratin met Vieux Pané

10 minuten