Bezig met laden
363 recepten gevonden
Koude vleessalade met maroilles
Charlin Ingrediënten- Maroilles Fauquet 200 g
- rôti de boeuf 200 gramme(s)
- salade(s) feuille de chêne 1 unité(s)
- poivron(s) jaune(s) 1 unité(s)
- poivron(s) rouge(s) 1 unité(s)
- echalote(s) 3 unité(s)
- vinaigre de vin 2 cuillère(s) à soupe
- huile de tournesol 4 cuillère(s) à soupe
- persil plat 2 cuillère(s) à soupe
- sel fin 1 pincée(s)
- poivre 1 pincée(s)
Koude vleessalade met maroilles
10 minutenKomkommer gazpacho met Caprice des Anges
Charlin Ingrediënten- peper 1 snufje
- olijfolie 1 eetlepel
- casinobrood 3 sneetjes
- graanschuur brood 4 sneetjes
- basilic 3 eetlepels
- knoflook 1
- tomaten 2
- gele paprika 1
- rode paprika 1
- peper 250 gr
- water cl
- Caprice des Anges 1
- komkommer 1
2. Rooster intussen de sneetjes granenbrood (in de broodrooster of onder de ovengrill) en besmeer ze met de rest van de Caprice des Anges. Snij de tomaten in plakjes en leg die op het brood. Bestrooi met enkele blaadjes basilicum.
3. Ontpit de paprika's en snij ze in blokjes. Snij het casinobrood in blokjes en bak in olijfolie tot ze lichtjes beginnen te kleuren.
4. Schep de koude komkommergazpacho in de diepe borden. Bestrooi met paprikablokjes, croutons en de rest van het basilicum. Serveer met de boterhammen.
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)
Komkommer gazpacho met Caprice des Anges
10 minutenGevulde kipfilets met Caprice des Dieux
Charlin Ingrediënten- Caprice des Dieux 200 g
- kipfilets 400 gr
- aadrappelen 900 gr
- tomaten 2
- peterselie 4 eetlepels
- knoflookeentje 1
- zonnebloemolie 1 eetlepel
- zeezout 1 snufje
- peper 1 snufje
2. Schil intussen de aardappelen. Kook de hele aardappelen ongeveer 10 minuten in gezouten kokend water.
3. Laat de gebakken kipfilets lichtjes afkoelen. Snij de tomaten in plakjes. Snij de Caprice des Dieux in plakjes.
4. Snij de kipfilets in de lengte in, maar niet helemaal doormidden. Vul de holtes met drie of vier plakjes tomaat en twee of drie plakjes Caprice des Dieux. Doe in elke kipfilet ook een beetje fijngehakte peterselie, leg de gevulde filets in een ovenschaal en zet ze 5 minuten in de oven: de kaas moet net beginnen te smelten.
5. Giet de aardappelen af en doe ze in een diepe kom. Pel het knoflookteentje en hak het fijn, voeg er de rest van de gehakte peterselie aan toe. Kruid met peper. Bestrooi de aardappelen met deze persillade en meng tot alle aardappelen goed bedekt zijn. Dien de kipfilets op met de peterselieaardappelen.
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)
Gevulde kipfilets met Caprice des Dieux
10 minutenTortellinisalade met kip en Chamois d’Or
Charlin Ingrediënten- peper 1 snufje
- zout 1 snufje
- balsamicoazijn 1 theelepel
- citroensap 2 eetlepels
- yoghurt 1
- Provençaalse kruiden 1 eetlepel
- kipfilets 250 gr
- Chamois d'Or 160 gr
- tortis 400 gr
Tortellinisalade met kip en Chamois d’Or
10 minutenCarpaccio van courgettes met Chamois d’Or
Charlin Ingrediënten- courgette(s) 8
- Chamois d'Or 150 gr
- lange rijst 160 gr
- olijfolie 2 eetlepels
- limonsap 2 eetlepels
- zee zout 1 snufje
- peper 1 snufje
Carpaccio van courgettes met Chamois d’Or
10 minutenMedaillons van filet mignon en risotto met Chamois d’Or
Charlin Ingrediënten- filet(s) mignon(s) 400 g
- Chamois d'Or 160 gr
- tomaten 2
- lange rijst 200 gr
- kip bouillon 80 cl
- witte wijn 10 cl
- ui 1
- olijfolie 2 eetlepels
- peper 1 snufje
Medaillons van filet mignon en risotto met Chamois d’Or
10 minutenGroenteparmentier met Bûche Chavroux
Charlin Budgetvriendelijk Ingrediënten- aardappelpuree 600 g
- rundergehakt 200 gr
- Bûche Chavroux® 160 gr
- courgette(s) 2
- tomaten 3
- selderij 3 takjes
- ui 1
- teentje knoflook 2
- olijfolie 1 theelepel
- Provençaalse kruiden 1 theelepel
- peper 1 snufje
Groenteparmentier met Bûche Chavroux
10 minutenGebakken ossenhaas met Chavroux
Charlin Ingrediënten- filet(s) mignon(s) 4
- Bûche Chavroux® 160 gr
- aardappelen 800 gr
- krullend sla 1
- sjalotten 2
- yoghurt 1
- citroensap 2 eetlepels
- olijfolie 1 eetlepel
- peterselie 3 eetlepels
- peper 1 snufje
Gebakken ossenhaas met Chavroux
10 minutenBaarsfilet in papillot met Saint Albray
Charlin Ingrediënten- baarsfilets 300 g
- Saint Albray 120 gr
- sperziebonen 400 gr
- tomaten 1
- sjalotten 2
- knoflookteentje 1
- citroensap 1 theelepel
- olijfolie 1 theelepel
- peterselie 3 eetlepels
- peper 1 snufje
Baarsfilet in papillot met Saint Albray
10 minutenErwtensalade met Saint Albray
Charlin Ingrediënten- peper 1 snufje
- zee zout 1 snufje
- yoghurt 1 eetlepel
- olijfolie 1 eetlepel
- citroen
- sherry-azijn 1 theelepel
- peterselie 3 eetlepels
- appel granny-smith 1
- rauwe ham 2 sneetjes
- erweten 800 gr
- Saint Albray 200 gr
Erwtensalade met Saint Albray
10 minutenHerfsttaartjes met Chavroux
Charlin een hoofdgerecht Ingrediënten- roeryoghurt 1 eetlepel
- olijfolie 2 eetlepels
- citroensap 1
- eigeel 1
- walnoten 8
- honing 4 theelepels
- sjalotten 2
- sla van tarwe 200 gr
- peren 2
- Piramide Chavroux® 150 gr
- brickdeeg 6
- peper 1
Herfsttaartjes met Chavroux
10 minutenAardappelsalade met Vieux Pané
Charlin Budgetvriendelijk Ingrediënten- citreonsap 2 eetlepels
- peterselie 1 eetlepel
- aardappelen 900 gr
- peper 1 snufje
- zee zout 1 snufje
- mosterd 1 theelepel
- balsamicoazijn 1 eetlepel
- olijfolie 2 eetlepels
- champignon(s) de Paris 200 gr
- witloven 2
- Vieux pané 200 gr
Aardappelsalade met Vieux Pané
10 minutenWijtingfilets en gegratineerde groenten met Vieux Pané
Charlin Ingrediënten- citroensap 4 eetlepel
- aardappelen 600 gr
- peper 1 snufje
- zee zout 1 snufje
- verse room 1 eetlepel
- olijfolie 1 eetlepel
- bloemkool 1
- Vieux Pané 200 gr
- Wijtingfilets 500 gr
Wijtingfilets en gegratineerde groenten met Vieux Pané
10 minutenLinzensalade met Vieux Pané
Charlin Ingrediënten- gekookte groene linzen 400 g
- Vieux pané 200 gram
- gram gekookte/ gerookte ham 80
- tomaten 6
- sjalotten 2
- eetlepel(s) yoghurt 2
- eetlepel(s) olijfolie 1
- eetlepel(s) citroensap 1.5
- yaourt(s) 2 cuillère(s) à soupe
- Peper
Linzensalade met Vieux Pané
10 minutenSalade van linzen, Le Rustique en gerookte spekblokjes
Charlin Ingrediënten- camembert Le Rustique 250 g
- gekookte linzen 150 gram
- gerookte spekblokjes 200 gram
- witte ui 1
- gehakte bieslook 2 eetlepel(s)
- sherryazijn 2 eetlepel(s)
- notenolie 3 eetlepel(s)
- Zout
- Peper
Salade van linzen, Le Rustique en gerookte spekblokjes
10 minutenTagliatelle in een romig sausje van Saint Agur en paprika
Charlin een hoofdgerecht Ingrediënten- verse tagliatelle 250 gram
- rode paprika's 2
- olijfolie 1 eetlepel
- melk 10 cl
- pijnboompitten 50 gram
- boter 20 gram
- tijmblaadjes 1 koffielepel
- Paprikapoeder
- Zout, peper van de molen