I Love Cheese

Laatste recept

Passadillas

  • 25min
  • Gemiddeld budget
Ontdek
Bezig met laden
363 recepten gevonden

Koude vleessalade met maroilles

Koude vleessalade met maroilles Ingrediënten
  • Maroilles Fauquet 200 g
  • rôti de boeuf 200 gramme(s)
  • salade(s) feuille de chêne 1 unité(s)
  • poivron(s) jaune(s) 1 unité(s)
  • poivron(s) rouge(s) 1 unité(s)
  • echalote(s) 3 unité(s)
  • vinaigre de vin 2 cuillère(s) à soupe
  • huile de tournesol 4 cuillère(s) à soupe
  • persil plat 2 cuillère(s) à soupe
  • sel fin 1 pincée(s)
  • poivre 1 pincée(s)
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Koude vleessalade met maroilles

10 minuten

Komkommer gazpacho met Caprice des Anges

Komkommer gazpacho met Caprice des Anges Ingrediënten
  • peper 1 snufje
  • olijfolie 1 eetlepel
  • casinobrood 3 sneetjes
  • graanschuur brood 4 sneetjes
  • basilic 3 eetlepels
  • knoflook 1
  • tomaten 2
  • gele paprika 1
  • rode paprika 1
  • peper 250 gr
  • water cl
  • Caprice des Anges 1
  • komkommer 1
1. Schil de komkommers en snij ze grof. Doe ze in de kom van een mixer. Voeg het gepelde en ontkiemde knoflookteentje toe, de helft van de basilicumblaadjes, 180g Caprice des Anges en 10 cl water. Kruid met een beetje peper. Mix 2 minuten tot een gladde soep. Zet in de koelkast.
2. Rooster intussen de sneetjes granenbrood (in de broodrooster of onder de ovengrill) en besmeer ze met de rest van de Caprice des Anges. Snij de tomaten in plakjes en leg die op het brood. Bestrooi met enkele blaadjes basilicum.
3. Ontpit de paprika's en snij ze in blokjes. Snij het casinobrood in blokjes en bak in olijfolie tot ze lichtjes beginnen te kleuren.
4. Schep de koude komkommergazpacho in de diepe borden. Bestrooi met paprikablokjes, croutons en de rest van het basilicum. Serveer met de boterhammen.
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Komkommer gazpacho met Caprice des Anges

10 minuten

Gevulde kipfilets met Caprice des Dieux

Gevulde kipfilets met Caprice des Dieux Ingrediënten
  • Caprice des Dieux 200 g
  • kipfilets 400 gr
  • aadrappelen 900 gr
  • tomaten 2
  • peterselie 4 eetlepels
  • knoflookeentje 1
  • zonnebloemolie 1 eetlepel
  • zeezout 1 snufje
  • peper 1 snufje
1. Verwarm de oven voor op 150°C (th. 5). Verwarm een sauteerpan op een matig vuur. Giet er de zonnebloemolie in en leg er dan de kipfilets in. Zet een deksel op de pan. Laat 10 tot 12 minuten bakken onder het deksel en draai de kip na 5 à 6 minuten om.
2. Schil intussen de aardappelen. Kook de hele aardappelen ongeveer 10 minuten in gezouten kokend water.
3. Laat de gebakken kipfilets lichtjes afkoelen. Snij de tomaten in plakjes. Snij de Caprice des Dieux in plakjes.
4. Snij de kipfilets in de lengte in, maar niet helemaal doormidden. Vul de holtes met drie of vier plakjes tomaat en twee of drie plakjes Caprice des Dieux. Doe in elke kipfilet ook een beetje fijngehakte peterselie, leg de gevulde filets in een ovenschaal en zet ze 5 minuten in de oven: de kaas moet net beginnen te smelten.
5. Giet de aardappelen af en doe ze in een diepe kom. Pel het knoflookteentje en hak het fijn, voeg er de rest van de gehakte peterselie aan toe. Kruid met peper. Bestrooi de aardappelen met deze persillade en meng tot alle aardappelen goed bedekt zijn. Dien de kipfilets op met de peterselieaardappelen.
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Gevulde kipfilets met Caprice des Dieux

10 minuten

Tortellinisalade met kip en Chamois d’Or

Tortellinisalade met kip en Chamois d’Or Ingrediënten
  • peper 1 snufje
  • zout 1 snufje
  • balsamicoazijn 1 theelepel
  • citroensap 2 eetlepels
  • yoghurt 1
  • Provençaalse kruiden 1 eetlepel
  • kipfilets 250 gr
  • Chamois d'Or 160 gr
  • tortis 400 gr
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Tortellinisalade met kip en Chamois d’Or

10 minuten

Carpaccio van courgettes met Chamois d’Or

Carpaccio van courgettes met Chamois d’Or Ingrediënten
  • courgette(s) 8
  • Chamois d'Or 150 gr
  • lange rijst 160 gr
  • olijfolie 2 eetlepels
  • limonsap 2 eetlepels
  • zee zout 1 snufje
  • peper 1 snufje
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Carpaccio van courgettes met Chamois d’Or

10 minuten

Medaillons van filet mignon en risotto met Chamois d’Or

Medaillons van filet mignon en risotto met Chamois d’Or Ingrediënten
  • filet(s) mignon(s) 400 g
  • Chamois d'Or 160 gr
  • tomaten 2
  • lange rijst 200 gr
  • kip bouillon 80 cl
  • witte wijn 10 cl
  • ui 1
  • olijfolie 2 eetlepels
  • peper 1 snufje
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Medaillons van filet mignon en risotto met Chamois d’Or

10 minuten

Groenteparmentier met Bûche Chavroux

Groenteparmentier met Bûche Chavroux Budgetvriendelijk Ingrediënten
  • aardappelpuree 600 g
  • rundergehakt 200 gr
  • Bûche Chavroux® 160 gr
  • courgette(s) 2
  • tomaten 3
  • selderij 3 takjes
  • ui 1
  • teentje knoflook 2
  • olijfolie 1 theelepel
  • Provençaalse kruiden 1 theelepel
  • peper 1 snufje
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Groenteparmentier met Bûche Chavroux

10 minuten

Gebakken ossenhaas met Chavroux

Gebakken ossenhaas met Chavroux Ingrediënten
  • filet(s) mignon(s) 4
  • Bûche Chavroux® 160 gr
  • aardappelen 800 gr
  • krullend sla 1
  • sjalotten 2
  • yoghurt 1
  • citroensap 2 eetlepels
  • olijfolie 1 eetlepel
  • peterselie 3 eetlepels
  • peper 1 snufje
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Gebakken ossenhaas met Chavroux

10 minuten

Baarsfilet in papillot met Saint Albray

Baarsfilet in papillot met Saint Albray Ingrediënten
  • baarsfilets 300 g
  • Saint Albray 120 gr
  • sperziebonen 400 gr
  • tomaten 1
  • sjalotten 2
  • knoflookteentje 1
  • citroensap 1 theelepel
  • olijfolie 1 theelepel
  • peterselie 3 eetlepels
  • peper 1 snufje
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Baarsfilet in papillot met Saint Albray

10 minuten

Erwtensalade met Saint Albray

Erwtensalade met Saint Albray Ingrediënten
  • peper 1 snufje
  • zee zout 1 snufje
  • yoghurt 1 eetlepel
  • olijfolie 1 eetlepel
  • citroen
  • sherry-azijn 1 theelepel
  • peterselie 3 eetlepels
  • appel granny-smith 1
  • rauwe ham 2 sneetjes
  • erweten 800 gr
  • Saint Albray 200 gr
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Erwtensalade met Saint Albray

10 minuten

Herfsttaartjes met Chavroux

Herfsttaartjes met Chavroux een hoofdgerecht Ingrediënten
  • roeryoghurt 1 eetlepel
  • olijfolie 2 eetlepels
  • citroensap 1
  • eigeel 1
  • walnoten 8
  • honing 4 theelepels
  • sjalotten 2
  • sla van tarwe 200 gr
  • peren 2
  • Piramide Chavroux® 150 gr
  • brickdeeg 6
  • peper 1
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Herfsttaartjes met Chavroux

10 minuten

Aardappelsalade met Vieux Pané

Aardappelsalade met Vieux Pané Budgetvriendelijk Ingrediënten
  • citreonsap 2 eetlepels
  • peterselie 1 eetlepel
  • aardappelen 900 gr
  • peper 1 snufje
  • zee zout 1 snufje
  • mosterd 1 theelepel
  • balsamicoazijn 1 eetlepel
  • olijfolie 2 eetlepels
  • champignon(s) de Paris 200 gr
  • witloven 2
  • Vieux pané 200 gr
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Aardappelsalade met Vieux Pané

10 minuten

Wijtingfilets en gegratineerde groenten met Vieux Pané

Wijtingfilets en gegratineerde groenten met Vieux Pané Ingrediënten
  • citroensap 4 eetlepel
  • aardappelen 600 gr
  • peper 1 snufje
  • zee zout 1 snufje
  • verse room 1 eetlepel
  • olijfolie 1 eetlepel
  • bloemkool 1
  • Vieux Pané 200 gr
  • Wijtingfilets 500 gr
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Wijtingfilets en gegratineerde groenten met Vieux Pané

10 minuten

Linzensalade met Vieux Pané

Linzensalade met Vieux Pané Ingrediënten
  • gekookte groene linzen 400 g
  • Vieux pané 200 gram
  • gram gekookte/ gerookte ham 80
  • tomaten 6
  • sjalotten 2
  • eetlepel(s) yoghurt 2
  • eetlepel(s) olijfolie 1
  • eetlepel(s) citroensap 1.5
  • yaourt(s) 2 cuillère(s) à soupe
  • Peper
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Linzensalade met Vieux Pané

10 minuten

Salade van linzen, Le Rustique en gerookte spekblokjes

Salade van linzen, Le Rustique en gerookte spekblokjes Ingrediënten
  • camembert Le Rustique 250 g
  • gekookte linzen 150 gram
  • gerookte spekblokjes 200 gram
  • witte ui 1
  • gehakte bieslook 2 eetlepel(s)
  • sherryazijn 2 eetlepel(s)
  • notenolie 3 eetlepel(s)
  • Zout
  • Peper
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Salade van linzen, Le Rustique en gerookte spekblokjes

10 minuten

Tagliatelle in een romig sausje van Saint Agur en paprika

Tagliatelle in een romig sausje van Saint Agur en paprika een hoofdgerecht Ingrediënten
  • verse tagliatelle 250 gram
  • rode paprika's 2
  • olijfolie 1 eetlepel
  • melk 10 cl
  • pijnboompitten 50 gram
  • boter 20 gram
  • tijmblaadjes 1 koffielepel
  • Paprikapoeder
  • Zout, peper van de molen
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Tagliatelle in een romig sausje van Saint Agur en paprika

10 minuten