I Love Cheese

Laatste recept

Passadillas

  • 25min
  • Gemiddeld budget
Ontdek
Bezig met laden
363 recepten gevonden

Varkens- mignonettes gegratineerd met Chaumes

Varkens- mignonettes gegratineerd met Chaumes een hoofdgerecht Ingrediënten
  • Sneetjes Chaumes 100 g
  • varkensmignonettes 650 g
  • halfgedroogde tomaten in olie (uitgelekt gewicht) 50 g
  • verse rozemarijn 2 takjes
  • teen knoflook 1
  • olijfolie 1 eetlepel
  • klontje boter 1
  • peper en zout
1. Verwarm de ovengrill.
2. Verwarm de olie en de boter in een grote braadpan en bak er de mignonettes kort aan beide zijden goudbruin in op hoog vuur. Kruid ze met peper en zout en leg ze in een ovenschaal.
3. Leg de sneetjes Chaumes op het vlees.
4. Hak de tomaten grof. Meng ze met het geperste lookteentje en de fijngehakte rozemarijn. Verdeel over de mignonettes en laat enkele minuten gratineren onder de ovengrill.
5. Serveer warm met verse pasta en gebakken groenten.
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Varkens- mignonettes gegratineerd met Chaumes

30 minuten

Herfstrolletjes met camembert Coeur de Lion

Herfstrolletjes met camembert Coeur de Lion Ingrediënten
  • grote groene koolbladeren 1
  • heel rijpe Camembert Coeur de Lion (ongeveer 10 dagen voor het verstrijken van de uiterste gebruiksdatum) 1
  • gekookte ham 4 sneetjes
  • appel 1
  • kookklare rijst 2 zakjes
  • zout
  • peper
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Herfstrolletjes met camembert Coeur de Lion

30 minuten

Camembert Le Rustique met roze peper en bieslook

Camembert Le Rustique met roze peper en bieslook Gemiddeld budget Ingrediënten
  • Camembert Le Rustique 1
  • roze peper 1 afgestreken eetlepel
  • fijngehakte bieslook 2 eetlepels
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Camembert Le Rustique met roze peper en bieslook

10 minuten

Camembert Le Rustique met pastis en zwarte olijven

Camembert Le Rustique met pastis en zwarte olijven Ingrediënten
  • Camembert Le Rustique 1
  • pastis 3 eetlepels
  • zwarte olijven 5 ontpitte
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Camembert Le Rustique met pastis en zwarte olijven

10 minuten

Camembert Le Rustique met komijn, peterselie en piment d’Espelette

Camembert Le Rustique met komijn, peterselie en piment d’Espelette Einde van de maaltijd Ingrediënten
  • Camembert Le Rustique 1
  • gehakte bladpeterselie 2 eetlepels
  • gemalen komijn 0 koffielepel
  • piment d'Espelette, naar eigen smaak
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Camembert Le Rustique met komijn, peterselie en piment d’Espelette

10 minuten

Camembert Coeur de Lion met mosterdzaadjes en witte wijn

Camembert Coeur de Lion met mosterdzaadjes en witte wijn Ingrediënten
  • Camembert Cœur de Lion 1
  • mosterdzaadjes 2 koffielepels
  • witte wijn 3 eetlepels droge
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Camembert Coeur de Lion met mosterdzaadjes en witte wijn

10 minuten

Coulommiers Coeur de Lion met rozemarijn en gedroogde tomaten

Coulommiers Coeur de Lion met rozemarijn en gedroogde tomaten Einde van de maaltijd Ingrediënten
  • Coulommiers Cœur de Lion 1
  • halfgedroogde tomaten in olie, uitgelekt 3 eetlepels
  • verse rozemarijn 2 takjes
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Coulommiers Coeur de Lion met rozemarijn en gedroogde tomaten

10 minuten

Clubsandwich met Chaumes en krokante pancetta

Clubsandwich met Chaumes en krokante pancetta een picknick Budgetvriendelijk Ingrediënten
  • Sneetjes Chaumes 4
  • vierkant brood 3 grote sneden
  • pancetta 30 grammen
  • hardgekookt ei 1
  • tomaat 0
  • grote bladeren sla 2
  • mayonaise 1 eetlepel
  • mosterd 1 koffielepel
1. Leg de sneetjes pancetta in een grote braadpan zonder toevoeging van vetstof. Verwarm op zacht vuur en verhoog het vuur wanneer het vet begint te smelten. Laat de goed gebakken sneetjes uitlekken op keukenpapier.
2. Rooster de boterhammen lichtbruin. Meng de mayonaise met de mosterd. Snij het hardgekookte ei en de halve tomaat in schijfjes.
3. Maak de sandwich door de ingrediënten als volgt te stapelen : brood, saus, sla, tomaten, 2 sneetjes Chaumes, brood, saus, sla, hardgekookt ei, pancetta, 2 sneetjes Chaumes en brood.
4. Steek er 2 prikkers in en snij de sandwich dan diagonaal doormidden.  Om meteen van te genieten of om in te pakken in boterhampapier.
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Clubsandwich met Chaumes en krokante pancetta

10 minuten

In de oven gebakken Crémier van Chaumes met bospaddenstoelen

In de oven gebakken Crémier van Chaumes met bospaddenstoelen Ingrediënten
  • Crémier Chaumes 1
  • bospaddenstoelen 100 grammen
  • olijfolie 0 eetlepel
  • teentje knoflook (facultatief) 1
  • gehakte peterselie 1 eetlepel
  • peper
  • Voor erbij :
  • brood en/of in de schil gekookte aardappelen, sla, charcuterie, augurken, enz.
1. Verwarm de oven voor op th. 6/7 – 200°C.
2. Neem de kaas uit de doos, leg 'm in een kleine ovenschaal, snij de korst met een mes kruislings in en laat 20 min in de oven bakken.
3. Maak ondertussen de paddenstoelen schoon en snij ze in kleine stukken. Bak ze met het geperste lookteentje in de olie in een pan tot al het vrijgekomen vocht verdampt is. Voeg peper en de gehakte peterselie toe. Neem van het vuur.
4. Schep de paddenstoelen in de gesmolten kaas en serveer meteen met de gekozen bijgerechten.
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

In de oven gebakken Crémier van Chaumes met bospaddenstoelen

10 minuten

Kroketten van Chaumes Le fondant Authentique en knapperige sla met appels

Kroketten van Chaumes Le fondant Authentique en knapperige sla met appels een hoofdgerecht Gemiddeld budget Ingrediënten
  • Chaumes Le fondant Authentique 2
  • eieren 2
  • paneermeel 150 grammen
  • appel 1
  • gemengde sla naar keuze 4 handvol
  • droge vruchten naar keuze 4 eetlepels
  • frituurolie
  • Vinaigrette :
  • ciderazijn 2 eetlepels
  • honing 2 eetlepels
  • olijfolie 5 eetlepels
  • mosterd op oude wijze 1 koffielepel
  • peper en zout
1. Snij de kazen in 4. Wentel de stukken eerst in de losgeklopte eieren en vervolgens in het paneermeel. Herhaal deze 2 stappen om zo een mooie dikke paneerlaag te bekomen. Dek af en laat minstens 30 min in de koelkast rusten.
2. Verwarm de olie in de frituurpan tot 180°C.
3. Maak een vinaigrette met de aangegeven ingrediënten. Meng de sla met de in kleine blokjes gesneden appel en de grofgehakte droge vruchten. Voeg een beetje vinaigrette toe en meng goed. Verdeel over de borden.
4. Leg de kroketten snel in de hete olie en neem ze eruit van zodra ze bruin gebakken zijn. Laat ze op keukenpapier uitlekken, leg ze op de borden en serveer meteen.
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Kroketten van Chaumes Le fondant Authentique en knapperige sla met appels

60 minuten

Tapas met Chaumes en Chorizo

Tapas met Chaumes en Chorizo een picknick Ingrediënten
  • Ssneetjes Chaumes 6
  • stokbrood 6
  • zachte of pikante chorizo 60 gramen
  • ontpitte groene olijven 6
1. Verwarm de oven voor op th. 6 – 180°C.
2. Snij het stokbrood schuin in sneetjes. Laat ze in de oven roosteren.
3. Verwijder het vel van de chorizo en hak de chorizo grof. Verdeel over de sneetjes brood en bedek met ó dubbel gevouwen sneetje Chaumes.
4. Zet ze 5 min in de oven, de tijd om de kaas te doen smelten.
5. Werk elk sneetje af met een ó olijf. Serveer warm bij het aperitief.
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Tapas met Chaumes en Chorizo

30 minuten

Rambol met chorizo en appeltjes

Rambol met chorizo en appeltjes een aperitief Budgetvriendelijk Ingrediënten
  • Rambol met noten 60 g
  • chorizo 12 sneetjes
  • ¼ groene appel
1. Snij de Rambol in kleine blokjes. Snij het kwartje groene appel in stukjes. Snij elk sneetje chorizo in vier.
2. Leg in de lepels 4 stukjes chorizo en 1 blokje Rambol. Werk af met kleine stukjes groene appel.
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Rambol met chorizo en appeltjes

10 minuten

Mini club sandwich Saint Albray

Mini club sandwich Saint Albray Ingrediënten
  • sneden toastbrood zonder korst 6
  • komkommer 1
  • griekse yoghurt 2
  • Enkele bladeren groene sla
  • bosje bieslook 1
  • Zout en peper
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Mini club sandwich Saint Albray

30 minuten

Verkwikkend garnalenslaatje met pompelmoes en zijn St Môret Apérifrais

Verkwikkend garnalenslaatje met pompelmoes en zijn St Môret Apérifrais een aperitief Ingrediënten
  • roze garnalen 12
  • pompelmoes 1
  • St Môret Apérifrais Provençale 12
1. Snij de pompelmoes in twee, en haal de pompelmoeshartjes van tussen de membranden.
2. Pel en snij de garnalen in kleine stukjes.
3. Verdeel de stukjes pompelmoes op de bodem van de 12 aperitiefglaasjes. Plaats de garnalen erbovenop. Werk af met een St Môret Apérifrais Provençale en een een takje dille. Zet in de koelkast tot op het moment van opdienen.
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Verkwikkend garnalenslaatje met pompelmoes en zijn St Môret Apérifrais

10 minuten

Kleine flans met Chaumes

Kleine flans met Chaumes een bijgerecht Ingrediënten
  • Chaumes sneetjes 1 pak
  • eieren 4
  • deciliter(s) volle melk 3
  • eetlepel(s) gehakte bieslook 2
  • een noot boter
  • peper en zout
  • om erbij te serveren : sla, rozijnen, noten en klassieke vinaigrette
1. Verdeel de in kleine reepjes gesneden Chaumes over 4 beboterde soufflévormpjes.
2. Klop de eieren los met de melk, voeg de bieslook toe, kruid met peper en zout.
3. Giet dit mengsel op de kaas en roer even.
4. Plaats de vormpjes in een voor de helft met warm water gevulde ovenschaal en laat 25 min garen in een warme oven (voorverwarmd op T°6 – 180°C).
5. Laat even afkoelen en haal uit de vorm.
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Kleine flans met Chaumes

30 minuten

Wraps op oriëntaalse wijze met sneetjes Chavroux

Wraps op oriëntaalse wijze met sneetjes Chavroux Ingrediënten
  • Chavroux Sneetjes 2
  • wrap 1
  • auberginekaviaar of houmous 1 goede eetlepel
  • van Romeinse sla 2 grote bladeren
  • enkele halfgedroogde tomaten in olie
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Wraps op oriëntaalse wijze met sneetjes Chavroux

10 minuten