I Love Cheese

Laatste recept

Passadillas

  • 25min
  • Gemiddeld budget
Ontdek
Bezig met laden
363 recepten gevonden

Brochettes met Chavroux Apéro en chorizorolletjes

Brochettes met Chavroux Apéro en chorizorolletjes Ingrediënten
  • doosje blokjes Chavroux Apéro 1
  • stuk chorizo van 10 cm (ong. 65 g) 1
  • sneden toastbrood zonder korst 4
  • ei 1
  • ontpitte, groene olijven 12
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Brochettes met Chavroux Apéro en chorizorolletjes

10 minuten

Quiche met raclettekaas Le Rustique z’n italiaans

Quiche met raclettekaas Le Rustique z’n italiaans Gemiddeld budget Ingrediënten
  • Raclettekaas natuur Le Rustique 8 sneetjes
  • Rol kruimeldeeg 1
  • Grote tomaten (400g) 3
  • Pancetta 100 gr
  • Eieren 3
  • Light room 25 cl
  • Enkele blaadjes basilicum
  • Peper en zout
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Quiche met raclettekaas Le Rustique z’n italiaans

30 minuten

Varkens- medaillons met Saint Albray

Varkens- medaillons met Saint Albray Budgetvriendelijk Ingrediënten
  • Filet mignon van varken (ongeveer 520g) 1
  • Cuisine Sandwich Saint Albray 8 Sneetje(s)
  • Peper
  • olijfolie
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Varkens- medaillons met Saint Albray

10 minuten

Tagliatelli met scampi’s, kerstomaatjes en Chavroux

Tagliatelli met scampi’s, kerstomaatjes en Chavroux Gemiddeld budget Ingrediënten
  • piramide Chavroux 1
  • scampi's 500 gram(men)
  • kerstomaten 400 gram(men)
  • tagliatelle 350 gram(men)
  • knoflookteentje 1
  • olijfolie 2 eetlepels
  • gemalen pili-pili (facultatief)
  • peper en zout
  • Bieslook
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Tagliatelli met scampi’s, kerstomaatjes en Chavroux

10 minuten

Bouillonsoepje met vermicelli en boterhammen met Vieux Pané

Bouillonsoepje met vermicelli en boterhammen met Vieux Pané Ingrediënten
  • Vieux Pané 250 g
  • kip bouillonblokje 2
  • vermicelli 150 gr
  • wortel 1
  • tomaten 3
  • boerenbrood 4 sneetjes
  • peper
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Bouillonsoepje met vermicelli en boterhammen met Vieux Pané

10 minuten

Brochette van maïsbrood en En cas de Caprice

Brochette van maïsbrood en En cas de Caprice een aperitief Ingrediënten
  • bloem 50 g
  • gesmolten boter 20 g
  • maïsgries 80 g
  • roeryoghurt 15 cl
  • ei 1
  • zout 1/2 koffielepel
  • honing 2 koffielepels
  • Elzasser gist 1 afgestreken koffielepel
  • fijngesneden coppa 4 plakjes
  • gedroogde tomaten 4 fijngesneden
  • fijngehakte espelettepeper 1/2 koffielepel
  • peper
  • verse druiven
  • En cas de Caprice 4 sneetjes
1. Verwarm de oven voor op th. 5 (170?)
2. Vet kleine ronde vormpjes in
3. Meng de bloem, het maïsgries, het zout en het bakpoeder, peper en piment d'Espelette in een kom, voeg dan de vloeibare yoghurt, de honing en het ei toe. Meng alles, voeg de gesmolten boter, de coppa en de gedroogde tomaten toe.
4. Giet het mengsel in de vormpjes en bak 15 tot 20 minuten.
5. Steek op elk maïsbroodje een sneetje En cas de Caprice en een verse druif.
6. Serveer 3 hapjes per persoon.
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Brochette van maïsbrood en En cas de Caprice

10 minuten

Knapperige hapjes met Caprice des Dieux

Knapperige hapjes met Caprice des Dieux een snack Budgetvriendelijk Ingrediënten
  • Caprice des Dieux 1
  • mosterd 1 theelepel
  • wijn vinaigrette 1 eetlepel
  • pijnboompitten 1 eetlepel
  • gekookte ham 2 sneetjes
  • krullend sla 1
  • kerstomaten 150 gr
  • tomaten 3
  • stokbro(o)d(en) 2
  • olijfolie 200 gr
1. Verwarm de oven voor op 150? (th. 5). Was en droog de sla, scheur de bladeren en doe ze in een slakom. Snij de ham in blokjes en voeg die toe, samen met de kerstomaten.
2. Snij de stokbroden in sneetjes (zonder de eindjes). Snij de tomaten in dunne plakjes en leg die op de sneetjes stokbrood. Snij een deel van de korst van de mini-Caprice des Dieux en snij de kaas in 5 of 6 stukken. Leg op elk hapje een stukje mini-Caprice des Dieux. Bestrooi met enkele pijnboompitten.
3. Zet de hapjes op een bakplaat en bak ze ongeveer 3 minuten in de oven: de kaas moet net beginnen te smelten.
4. Meng de azijn, de mosterd, de olijfolie en een snuifje peper in een kom. Overgiet de salade met deze vinaigrette en dien die op met de hapjes die net uit de oven komen.
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Knapperige hapjes met Caprice des Dieux

10 minuten

Bundeltjes van sperziebonen en dunne plakjes kip met Chaumes

Bundeltjes van sperziebonen en dunne plakjes kip met Chaumes Ingrediënten
  • Chaumes 200 g
  • kipfilets 450 gramme(s)
  • sperziebonen 700 gramme(s)
  • knoflook 2 unité(s)
  • lange rijst 160 gramme(s)
  • citroensap
  • olijfolie
  • light room 1 cuillère(s) à soupe
  • origano 1 cuillère(s) à soupe
  • zout
  • peper
1. Verwijder de draden van de sperziebonen als dit nodig is (diepgevroren sperziebonen zijn gebruiksklaar) en stoom de bonen 7 tot 8 minuten (of kook ze in gezouten water): ze moeten lichtjes knapperig blijven.
2. Kook intussen de rijst in gezouten water volgens de aanwijzingen op de verpakking en giet die af.
3. Snij de kipfilets in reepjes. Pel en snipper de ui. Pel en hak de knoflookteentjes.
4. Verwarm de olijfolie in een sauteerpan, voeg de kipreepjes toe en kruid met zout en peper. Voeg de ui en knoflook toe en stoof alles 8 tot 10 minuten op een matig vuur. Voeg op het einde het citroensap, de oregano en de light room toe. Meng en zet het vuur uit.
5. Spreid de gare sperziebonen uit op een vaatdoek en maak met een deel van de bonen bundeltjes van 15 tot 20 sperziebonen. Snij de Chaumes in dunne plakjes en rol die rond de bundeltjes van sperziebonen. Steek er een houten prikker door om de bundeltjes vast te zetten.
6. Serveer de bundeltjes van sperziebonen met de gebakken romige kip en een timbaaltje rijst. Serveer de resterende sperziebonen in een schaal.
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Bundeltjes van sperziebonen en dunne plakjes kip met Chaumes

10 minuten

Pastasalade met basilicum en Fol Épi

Pastasalade met basilicum en Fol Épi Ingrediënten
  • citroensap
  • yoghurt 1
  • basilicum 2 eetlepels
  • tomaten 4
  • rode paprika 1
  • Fol Épi® 150 gr
  • Bayonneham 4 sneetjes
  • tortis pasta 250 gr
  • zee zout
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Pastasalade met basilicum en Fol Épi

10 minuten

Gevulde Mini Caprice

Gevulde Mini Caprice Ingrediënten
  • Mini-Caprice des Dieux 4
  • gekonfijte tomatenpuree 100 gr
  • tapenade 100 gr
  • basilicum 4 eetlepels
1. Snij de Mini Caprice verticaal in plakjes van ongeveer 0,5 cm dik, zoals een worst.
2. Bestrijk elk plakje met gekonfijte tomatenpuree, een beetje tapenade en basilicum en leg de plakjes dan op elkaar.
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Gevulde Mini Caprice

10 minuten

Aardappelpuree met Fol Épi en kip op Provençaalse wijze

Aardappelpuree met Fol Épi en kip op Provençaalse wijze een hoofdgerecht Ingrediënten
  • basilicum
  • tomaten 2
  • Fol Épi® 120 gr
  • aardappelpuree 600 gr
  • kipfilets 400 gr
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Aardappelpuree met Fol Épi en kip op Provençaalse wijze

10 minuten

Trio van puree met Saint Albray

Trio van puree met Saint Albray Ingrediënten
  • peterselie 4 eetlepels
  • rauwe ham 4 sneetjes
  • Saint Albray 200 gr
  • broccolipuree 180 gr
  • aardappelpuree 180 gr
  • wortelpuree 240 gr
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Trio van puree met Saint Albray

10 minuten

Gazpacho en croutons van Chavroux met basilicum

Gazpacho en croutons van Chavroux  met basilicum een hoofdgerecht Ingrediënten
  • basilicum 2 eetleepels
  • ficelle(s) 2
  • tomaten 2
  • rode paprika 1
  • gele paprika 1
  • gaspacho 1 l.
  • Chavroux Piramide Natuur 150 gr
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Gazpacho en croutons van Chavroux met basilicum

30 minuten

Salade van kip met camembert Coeur de Lion en broccolipuree

Salade van kip met camembert Coeur de Lion en broccolipuree Ingrediënten
  • kipfilet 250 g
  • camembert Coeur de Lion 1
  • broccolipuree 450 gr
  • boerenbrood 4 sneetjes
  • krop eikenbladsla 1
  • sjalotten 2
  • gehakte platte peterselie 2 eetlepels
  • olijfolie
  • balsamicoazijn 2 eetlepels
  • gemalen peper
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Salade van kip met camembert Coeur de Lion en broccolipuree

10 minuten

Champignongratin met camembert Coeur de Lion Light

Champignongratin met camembert Coeur de Lion Light Ingrediënten
  • camembert Coeur de Lion Light 1
  • champignons 600 gr
  • light margarine 20 gr
  • knoflookteentjes 2
  • platte peterselie 1 bosje
  • halfvolle melk 10 cl
  • zout
  • peper
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Champignongratin met camembert Coeur de Lion Light

30 minuten

Cake met Chaumes en zachte kruiden

Cake met Chaumes en zachte kruiden Ingrediënten
  • Chaumes 250 g
  • achterham 250 gramme(s)
  • eier(en) 3 unité(s)
  • bloem 140 gramme(s)
  • bakpoeder sachet(s)
  • amandelpoeder 50 gramme(s)
  • zonnebloemolie 10 centilitre(s)
  • volle melk 12 centilitre(s)
  • rozijnen 40 gramme(s)
  • korianderpoeder cuillère(s) à café
  • komijnpoeder cuillère(s) à café
  • ras-el-hanout cuillère(s) à café
  • sel
  • poivre du moulin
1. Verwarm de oven voor op 180? (th. 6).
2. Strooi de bloem in een bordje. Snij de Chaumes in grote blokjes en wentel ze in de bloem. Zet ze aan de kant.
3. Klop de eieren los in een kom, samen met de zonnebloemolie. Voeg de rest van de bloem, het bakpoeder en dan het amandelpoeder toe. Leng aan met de melk toe en kruid met peper en zout. Voeg alle kruiden en de rozijnen toe en meng.
4. Snij de ham in flinke blokjes en meng die onder het deeg, samen met de blokjes Chaumes. Meng alles voorzichtig. Giet het deeg in een cakevorm met antiaanbaklaag en strijk de bovenkant glad met een pannenlikker. Zet 45 minuten in de oven.
5. Haal de cake uit de oven, laat lichtjes afkoelen en haal hem dan uit de vorm. Serveer lauw of koud.
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Cake met Chaumes en zachte kruiden

30 minuten