I Love Cheese

Laatste recept

Passadillas

  • 25min
  • Gemiddeld budget
Ontdek
Bezig met laden
363 recepten gevonden

Ovenschaaltjes met sint- jakobsvruchten, Boursault en een snuifje kerrie

Ovenschaaltjes met sint- jakobsvruchten, Boursault en een snuifje kerrie Gemiddeld budget Ingrediënten
  • Boursault 1
  • sint-jakobsvruchten 8
  • preiwitten 3
  • boter 90 gr
  • kerriepoeder 1 theelepel
  • zout
  • peper
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Ovenschaaltjes met sint- jakobsvruchten, Boursault en een snuifje kerrie

30 minuten

Verloren briochebrood, uienkonfijt en Pié d’Angloys

Verloren briochebrood, uienkonfijt en Pié d’Angloys een hoofdgerecht Ingrediënten
  • Pié d'Angloys 1
  • uienkonfijt 1 potje(s)
  • lichtjes oudbakken brioche 8 sneetjes
  • eieren 3
  • boter 80 gr
  • halfvolle melk 15 cl
  • enkele takjes bieslook
  • sel
  • poivre
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Verloren briochebrood, uienkonfijt en Pié d’Angloys

10 minuten

Amandelgebakjes met Pié d’Angloys

Amandelgebakjes met Pié d’Angloys Ingrediënten
  • Pié d'Angloys 1
  • bloem 150 gr
  • amandelpoeder 70 gr
  • eiwitten 3
  • boter 50 gr
  • pepermolen
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Amandelgebakjes met Pié d’Angloys

30 minuten

Smeltende antipasti met mini Caprice

Smeltende antipasti met mini Caprice een aperitief Ingrediënten
  • Mini Caprice 4
  • basilicum 4 eetlepels
  • room 1 eetlepel
  • citroensap
  • boter 30 g
  • champignons 250 g
  • gedroogde tomaten in olie 250 g
  • geroosterde gemarineerde aubergines 1
  • zout 3
  • koriander 1 eetlepel
1. Smelt de boter in een steelpan, voeg de champignons toe en stoof ze ongeveer 5 minuten op een hoog vuur: ze moeten hun sap vrijgeven. Voeg de koriander, het citroensap, peper en zout toe en laat nog eens 8 minuten garen. Roer regelmatig om zodat de champignons aan alle kanten kleuren. Zet het vuur uit, voeg de room toe en meng. Laat afkoelen.
2. Laat de geroosterde gemarineerde aubergines uitlekken. Snij de mini-Caprice in 4, leg een blaadje basilicum op elk stukje en rol dit dan in een reepje aubergine. Zet de hapjes vast met houten prikkers.
3. Serveer de in aubergine gewikkelde mini-Caprice met de romige champignons met koriander en gedroogde tomaten.
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Smeltende antipasti met mini Caprice

10 minuten

Fijnproeversbord met Coeur de Lion

Fijnproeversbord met Coeur de Lion een snack Ingrediënten
  • camembert Coeur de Lion 45 g
  • beenham 2 sneetjes
  • appel in kwartjes gesneden (met 1 theelepel honing) 1
  • gepelde noten 3
  • in waaiervorm gesneden tomaten 2
  • komkommer in blokjes gesneden (met 1 theelepel balsamicoazijn en 1 theelepel gehakte bieslook)
  • rucola (met 1 theelepel ciderazijn en 1 eetlepel notenolie) 50 gr
  • een snuifje cayennepeper
  • stokbrood 2 sneetjes
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Fijnproeversbord met Coeur de Lion

10 minuten

Provençaalse sandwich met Fol Épi

Provençaalse sandwich met Fol Épi Ingrediënten
  • stokbrood
  • knoflookteentje 1
  • Fol Épi 2 sneetjes
  • rauwe ham 2 sneetjes
  • komkommerschijfjes 6
  • gedroogde tomaten gemarineerd in olijfolie 2
  • enkele blaadjes basilicum
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Provençaalse sandwich met Fol Épi

10 minuten

Camembert Coeur de Lion uit de oven, met look en ciderazijn, lekkere brochettes

Camembert Coeur de Lion uit de oven, met look en ciderazijn, lekkere brochettes Ingrediënten
  • Camembert Coeur de Lion 1
  • granny Smith appelen 2
  • champignons 300 gr
  • knoflookteentje 1
  • ciderazijn 2 eetlepels
  • enkele zwarte peperkorrels
  • enkele roze peperkorrels
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Camembert Coeur de Lion uit de oven, met look en ciderazijn, lekkere brochettes

30 minuten

Soufflé met Maroilles Fauquet

Soufflé met Maroilles Fauquet een hoofdgerecht Ingrediënten
  • bloem 50 gr
  • boter 70 gr
  • Maroilles Fauquet® 150 gr
  • eieren 3
  • melk 25 cl
  • zout
  • peper
  • muskaatnoot 1 snufje
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Soufflé met Maroilles Fauquet

10 minuten

Twee hapjes met Chavroux

Twee hapjes met Chavroux Budgetvriendelijk Ingrediënten
  • Bûche Chavroux 160 g
  • tomaten 4
  • aardappelen 4
  • veldsla 200 gr
  • yoghurt 1
  • citroensap
  • vinaigre balsamique 1 eetlepel
  • basilicum 1 eetlepel
  • peterselie 1 eetlepel
  • zout
  • peper
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Twee hapjes met Chavroux

10 minuten

Penne met Saint Agur

Penne met Saint Agur Ingrediënten
  • peterselie 2 eetlepels
  • verse room 10 cl
  • witte wijn 1 eetlepel
  • tomaten 2
  • sjalotten 4
  • Saint Agur® 125 gr
  • penne 400 gr
  • zout
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Penne met Saint Agur

10 minuten

Brochettes met En Cas de Caprice als vieruurtje

Brochettes met En Cas de Caprice als vieruurtje een snack Ingrediënten
  • blauwedruiven 250 g
  • appels 2
  • En Cas de Caprice 1
1. Snij de En Cas de Caprice in dunne plakjes, volgens de breedte aangegeven door de lijn op de verpakking.
2. Rits de druiven van de tros, was en droog ze. Je kunt ze ook ontpitten als je wil. Was de appelen grondig zonder ze te schillen, snij ze in vier, verwijder het klokhuis en snij de kwartjes in driehoekjes.
3. Steek afwisselend appeldriehoekjes, plakjes En Cas de Caprice en druiven op kleine bamboeprikkers.
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Brochettes met En Cas de Caprice als vieruurtje

10 minuten

Amandelgebakjes met olijven en Saint Albray

Amandelgebakjes met olijven en Saint Albray Ingrediënten
  • Saint Albray 120 g
  • bloem 180 gr
  • amandelpoeder 60 gr
  • boter 80 gr
  • eieren 4
  • melk 2 eetlepels
  • zwarte olijven zonder pit 10
  • groene olijven 10
  • pijnboompitten 2 eetlepels
  • peper
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Amandelgebakjes met olijven en Saint Albray

10 minuten

Gekarameliseerde hapjes met Le Rustique

Gekarameliseerde hapjes met Le Rustique een aperitief Ingrediënten
  • camembert Le Rustique 1
  • poedersuiker 180 gr
  • citroensap
  • sesamzaadjes 60 gr
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Gekarameliseerde hapjes met Le Rustique

10 minuten

Millefeuille van aardappelen, bacon en Fol Epi

Millefeuille van aardappelen, bacon en Fol Epi Budgetvriendelijk Ingrediënten
  • redelijk grote aardappelen 4
  • Fol Epi plakje(s)
  • bacon 8 sneetje(s)
  • olijfolie
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Millefeuille van aardappelen, bacon en Fol Epi

30 minuten

Knapperige brochettes van Piramide Chavroux, sojasaus en paprikapoeder

Knapperige brochettes van Piramide Chavroux, sojasaus en paprikapoeder Ingrediënten
  • honing 15 g
  • limoen 1
  • chilipepersaus 6 cl.
  • sojasaus 12 cl.
  • olijfolie
  • pepermolen
  • zout
  • brickdeeg 68
  • Piramide Chavroux 1 unité(s)
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Knapperige brochettes van Piramide Chavroux, sojasaus en paprikapoeder

30 minuten

Crumble van lam en havermout met Bûche Chavroux

Crumble van lam en havermout met Bûche Chavroux Ingrediënten
  • lamsblokjes 450 gr
  • wortelen 4
  • courgette(s) 2
  • tuinboontjes diepvries 250 gr
  • havervlokken 140 gr
  • boter 100 gr
  • zeezout
  • peper
  • Bûche Chavroux
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Crumble van lam en havermout met Bûche Chavroux

30 minuten