Bezig met laden
363 recepten gevonden
Ovenschaaltjes met sint- jakobsvruchten, Boursault en een snuifje kerrie
Charlin Gemiddeld budget Ingrediënten- Boursault 1
- sint-jakobsvruchten 8
- preiwitten 3
- boter 90 gr
- kerriepoeder 1 theelepel
- zout
- peper
Ovenschaaltjes met sint- jakobsvruchten, Boursault en een snuifje kerrie
30 minutenVerloren briochebrood, uienkonfijt en Pié d’Angloys
Charlin een hoofdgerecht Ingrediënten- Pié d'Angloys 1
- uienkonfijt 1 potje(s)
- lichtjes oudbakken brioche 8 sneetjes
- eieren 3
- boter 80 gr
- halfvolle melk 15 cl
- enkele takjes bieslook
- sel
- poivre
Verloren briochebrood, uienkonfijt en Pié d’Angloys
10 minutenAmandelgebakjes met Pié d’Angloys
Charlin Ingrediënten- Pié d'Angloys 1
- bloem 150 gr
- amandelpoeder 70 gr
- eiwitten 3
- boter 50 gr
- pepermolen
Amandelgebakjes met Pié d’Angloys
30 minutenSmeltende antipasti met mini Caprice
Charlin een aperitief Ingrediënten- Mini Caprice 4
- basilicum 4 eetlepels
- room 1 eetlepel
- citroensap
- boter 30 g
- champignons 250 g
- gedroogde tomaten in olie 250 g
- geroosterde gemarineerde aubergines 1
- zout 3
- koriander 1 eetlepel
2. Laat de geroosterde gemarineerde aubergines uitlekken. Snij de mini-Caprice in 4, leg een blaadje basilicum op elk stukje en rol dit dan in een reepje aubergine. Zet de hapjes vast met houten prikkers.
3. Serveer de in aubergine gewikkelde mini-Caprice met de romige champignons met koriander en gedroogde tomaten.
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)
Smeltende antipasti met mini Caprice
10 minutenFijnproeversbord met Coeur de Lion
Charlin een snack Ingrediënten- camembert Coeur de Lion 45 g
- beenham 2 sneetjes
- appel in kwartjes gesneden (met 1 theelepel honing) 1
- gepelde noten 3
- in waaiervorm gesneden tomaten 2
- komkommer in blokjes gesneden (met 1 theelepel balsamicoazijn en 1 theelepel gehakte bieslook)
- rucola (met 1 theelepel ciderazijn en 1 eetlepel notenolie) 50 gr
- een snuifje cayennepeper
- stokbrood 2 sneetjes
Fijnproeversbord met Coeur de Lion
10 minutenProvençaalse sandwich met Fol Épi
Charlin Ingrediënten- stokbrood
- knoflookteentje 1
- Fol Épi 2 sneetjes
- rauwe ham 2 sneetjes
- komkommerschijfjes 6
- gedroogde tomaten gemarineerd in olijfolie 2
- enkele blaadjes basilicum
Provençaalse sandwich met Fol Épi
10 minutenCamembert Coeur de Lion uit de oven, met look en ciderazijn, lekkere brochettes
Charlin Ingrediënten- Camembert Coeur de Lion 1
- granny Smith appelen 2
- champignons 300 gr
- knoflookteentje 1
- ciderazijn 2 eetlepels
- enkele zwarte peperkorrels
- enkele roze peperkorrels
Camembert Coeur de Lion uit de oven, met look en ciderazijn, lekkere brochettes
30 minutenSoufflé met Maroilles Fauquet
Charlin een hoofdgerecht Ingrediënten- bloem 50 gr
- boter 70 gr
- Maroilles Fauquet® 150 gr
- eieren 3
- melk 25 cl
- zout
- peper
- muskaatnoot 1 snufje
Soufflé met Maroilles Fauquet
10 minutenTwee hapjes met Chavroux
Charlin Budgetvriendelijk Ingrediënten- Bûche Chavroux 160 g
- tomaten 4
- aardappelen 4
- veldsla 200 gr
- yoghurt 1
- citroensap
- vinaigre balsamique 1 eetlepel
- basilicum 1 eetlepel
- peterselie 1 eetlepel
- zout
- peper
Twee hapjes met Chavroux
10 minutenPenne met Saint Agur
Charlin Ingrediënten- peterselie 2 eetlepels
- verse room 10 cl
- witte wijn 1 eetlepel
- tomaten 2
- sjalotten 4
- Saint Agur® 125 gr
- penne 400 gr
- zout
Penne met Saint Agur
10 minutenBrochettes met En Cas de Caprice als vieruurtje
Charlin een snack Ingrediënten- blauwedruiven 250 g
- appels 2
- En Cas de Caprice 1
2. Rits de druiven van de tros, was en droog ze. Je kunt ze ook ontpitten als je wil. Was de appelen grondig zonder ze te schillen, snij ze in vier, verwijder het klokhuis en snij de kwartjes in driehoekjes.
3. Steek afwisselend appeldriehoekjes, plakjes En Cas de Caprice en druiven op kleine bamboeprikkers.
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)
Brochettes met En Cas de Caprice als vieruurtje
10 minutenAmandelgebakjes met olijven en Saint Albray
Charlin Ingrediënten- Saint Albray 120 g
- bloem 180 gr
- amandelpoeder 60 gr
- boter 80 gr
- eieren 4
- melk 2 eetlepels
- zwarte olijven zonder pit 10
- groene olijven 10
- pijnboompitten 2 eetlepels
- peper
Amandelgebakjes met olijven en Saint Albray
10 minutenGekarameliseerde hapjes met Le Rustique
Charlin een aperitief Ingrediënten- camembert Le Rustique 1
- poedersuiker 180 gr
- citroensap
- sesamzaadjes 60 gr
Gekarameliseerde hapjes met Le Rustique
10 minutenMillefeuille van aardappelen, bacon en Fol Epi
Charlin Budgetvriendelijk Ingrediënten- redelijk grote aardappelen 4
- Fol Epi plakje(s)
- bacon 8 sneetje(s)
- olijfolie
Millefeuille van aardappelen, bacon en Fol Epi
30 minutenKnapperige brochettes van Piramide Chavroux, sojasaus en paprikapoeder
Charlin Ingrediënten- honing 15 g
- limoen 1
- chilipepersaus 6 cl.
- sojasaus 12 cl.
- olijfolie
- pepermolen
- zout
- brickdeeg 68
- Piramide Chavroux 1 unité(s)
Knapperige brochettes van Piramide Chavroux, sojasaus en paprikapoeder
30 minutenCrumble van lam en havermout met Bûche Chavroux
Charlin Ingrediënten- lamsblokjes 450 gr
- wortelen 4
- courgette(s) 2
- tuinboontjes diepvries 250 gr
- havervlokken 140 gr
- boter 100 gr
- zeezout
- peper
- Bûche Chavroux